De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden alle bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn binnengekomen dezelfde dag. Tijdens drukke periodes kan de verzending een dag later plaatsvinden, maar dan wordt dit gemeld. 

Bestellingen voor Nederland worden in principe de volgende dag geleverd, tenzij anders wordt aangegeven (leverdagen dinsdag t/m zaterdag). Tijdens kortingsacties zoals "geen verzendkosten" of de "mystery box" word je bestelling binnen maximaal 4 werkdagen geleverd. Bestellingen voor België en andere landen worden binnen 2-3 dagen geleverd (maandag t/m vrijdag) Heeft de bestelling spoed, meldt het ons. Dan houden wij hier zover mogelijk rekening mee.

Hou er rekening mee dat het in de decembermaand erg druk is bij de post en dat je op tijd besteld. De Post kan soms wat vertraging hebben door de drukte. 

Let op:
De Belgische post heeft momenteel soms last van vertragingen, waardoor het bij sommige bestellingen mogelijk voorkomt dat ze tot twee weken later worden geleverd.  


FEESTDAGEN
Let op, op deze Nederlandse feestdagen wordt er geen post verzonden of geleverd. https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/feestdagen

Retourneren

Indien u iets wilt ruilen of retourneren moet u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden. Wij vragen u vriendelijk de volgende procedure te hanteren:

 1. Log in op uw account en selecteer de betreffende order waarvan u artikelen wilt retourneren en klik op bekijken.
 2. U komt nu in het overzicht van de betreffende order. Klik rechtsonder op de button "artikelen retourneren" om de retourzending aan te maken.
 3. U komt in een scherm waarbij u kunt aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wilt houden, laat u op 0 staan.
 4. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden. Bij Reden en Actie kunt u kiezen uit de retourredenen of kiezen voor de optie "Anders, namelijk...". U kunt hier zelf een reden invoeren.
 5. Klik op "verstuur".
 6. Zorg dat de artikelen in originele staat en onbeschadigd worden geretourneerd in een waterdichte verpakking. U kunt hierbij dezelfde envelop gebruiken waarin u uw bestelling heeft ontvangen. Vergeet in dat geval niet uw eigen adres te verwijderen en het adres van yourlittlemiss.com duidelijk te vermelden. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden op een papier bijgevoegd bij order!
 7. Stuur het pakket na melding binnen 14 dagen terug naar:
  YLM Group
  Energiestraat 28
  1411AT Naarden
  Nederland
 8. Het bedrag van uw retouren inclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. (Dit geldt niet voor de verzendkosten van uw retourzending)

Account block title

Account block text

For all other questions

Call us

Text call us

+31857735353

E-mail

Email us

Email link text

Social media

Socials

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op WebWinkelKeur

YLM Group

Energiestraat 28
1411AT Naarden

NL857797864B01
69241082

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »