De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

15 maart 2018

Dit setje is echt té lief!

Jurkjes zijn altijd zo zoet, zeker in combinatie met hoge kniekousen! Deze week hebben wij bij Haarspeldjes een lief outfitje samengesteld voor jouw meisje(s). Dit zoete outfitje heeft tegelijkertijd een stoere look vanwege het zwart-wit wat terugkomt in de kleding.

 

Haarbandje 

Mocht het je nog niet zijn doorgedrongen: velvet is mega booming! Zeker in de vorm van een haarband doet de velvet trend het mega goed. Bij deze outfit inspiratie hebben wij dan ook gekozen voor hetYour Little Miss black velvet baby haarbandje met knoop. Dit hippe haarbandje heeft veel stretch en is te dragen voor meisjes vanaf 0 tot en met ongeveer 4 jaar. Gouden Tip: Dit haarbandje is ook verkrijgbaar in een grote maat, voor de hippe mama's, of de grotere zus(sen)! Het grote formaat shop je hier!

 

 

Jurkje

Ohhh, dit jurkje is toch té zoet?!Little Lo's Boho dress heeft hele fijne streepjes in het zwart-wit. Het jurkje heeft een loosefit pasvorm voor een nonchalante look. Het jurkje is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan en is verkrijgbaar in de maten 74-80, 86-92 en 98-104 (de jurkjes vallen wat ruim). Dit leuke jurkje is handgemaakt, net als de andere kleertjes van Little Lo.

 

 

Kniekousen

Een perfecte match met het jurkje uit deze product we love: kniekousen! De Little Miss Juliette sokken zijn ook zwart-wit en hebben bovenaan de kousen strepen. De sokken bestaan voor 75% uit katoen en hebben een lichte stretch voor een fijne pasvorm. De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 27-30 en 35-38. 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »