De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

1 maart 2018

Dit setje is echt té schattig (en lekker warm)!

Wauw, afgelopen week was het echt K O U D. Bij ons heeft het zelfs een beetje gesneeuwd. Het is misschien al bijna lente, 20 maart, maar ook het voorjaar kent in Nederland koude dagen. Met deze kou is het dus belangrijk dat je mini goed aangekleed is. Daarom hebben we deze week bij Haarspeldjes.com een schattig outfitje samengesteld dat jouw mini lekker warmhoudt. 

 

 

Knoop haarband

Misschien heb je het al gezien, de knoop haarbanden zijn BACK IN STOCK, yes! Het Your Little Miss zachtorze baby knoop haarbandje is dus ook terug! Deze wrap haarband is gemaakt van katoen en heeft een fijne pasvorm. Door het haarbandje iets (of helemaal) over de oortjes van jouw mini te doen, blijven de oortjes lekker warm tijdens deze koude dagen. De omtrek van het haarbandje is 34 centimeter en is uitrekbaar tot 47 centimeter. 

 

 

Trui

Volants zijn al een tijdje in, in de mode. Zara's trui met volants is dus helemaal hip én lekker warm! Want ja, het is ook wel echt sweater weather met deze kou. De trui is antracietgrijs van kleur en heeft aan de achterkant een sleutelgatsluiting met knoopje. De lange mouwen hebben omgeslagen boorden, te leuk toch?! De trui is verkrijgbaar vanaf maat 12-18 maanden tot en met 3-4 jaren. TIPJE: koop de trui iets groter, zo heeft jouw mini een oversized sweater. Super hip en lekker comfy!

 

 

Legging

Deze legging is echt to die for. Dan hebben wij het natuurlijk over Zara's tricot legging met katjes. Deze lichtgrijze legging heeft op de knieën geborduurde katjes. Daarbij komt dat de lichtgrijze kleur heel mooi staat bij het donkergrijze van de trui. Dit broekje heeft een elastische tailleband en een boord onder aan de pijpen. De legging is verkrijgbaar vanaf maat 9-12 maanden tot en met 3-4 jaren. 

 

 

Laarzen

Met dit weer gun je niemand koude voeten, je mini dus ook niet! Deze heerlijkeUGG jesse bow II zijn super cute én zullen de voetjes van jouw kleine lekker warm houden. De buitenkant van de laars is cognackleurig suede, met op de achterkant een roze satijnen strik. En de kleur van die strik, matcht prachtig bij het haarbandje van deze outfit. De schoentjes hebben een rubberen zool met prodiel voor extra grip. Deze laarsjes zijn verkrijgbaar in maat 0/1, 2/3 en 4/5. Good to know: ze zijn in de sale, dus wees er snel bij!

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »