De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

13 februari 2018

Dit setje is té leuk voor jouw meisje!

Rokjes en strikjes, echt iets voor meisjes. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com een te leuke outfit samengesteld voor jouw meisje. De outfit is girly met een stoere touch.Dit outfitje past perfect bij het huidige seizoen!

 

 

Haarband

De haaraccessoire die bij deze outfit is gebruikt, is het Your Little Miss nylon haarbandje met strik voor meisjes. Het nylon bevat veel stretch, wat het haarbandje zeer rekbaar maakt. De strik is gemaakt van linnen en is 8 centimeter. De kleur van de haarband zorgt voor een warme uitstraling. Daarnaast houdt het de haren van jouw dochter uit haar gezicht, hoe leuk?!

 

 

Rokje

Is 'ie niet te leuk? Het fashionkids NL's rokje! Dit zwarte leren rokje is handgemaakt. Het leer geeft een stoere touch aan het rokje. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 50/56 tot en met 122/128.

 

 

Spijkerblousje

Spijkerstoffen zijn altijd wel in geweest. Spijkerjasjes, spijkerrokjes, spijkerblousjes en noem maar op. In deze outfit inspiratie is een spijkerblousje gebruikt, wat prachtig past bij het leren rokje. Het spijkerblousje van de foto hebben, konden wij online helaas niet meer vinden (wie weet kom je 'm nog ergens tegen). Maarrrrr... daarentegen zijn wij wel een heel leuk ander spijkerblousje tegengekomen. Namelijk, de Tumble 'n Dry denim blouse. Dit blousje heeft volants, hoe cute! Hij is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met 128.

 

 

Maillot

Het laatste item wat bij deze outfit hoort, is de maillot. Want ja, zeg nou zelf, blote benen zijn nog iets te koud hè, haha! Hema's zwarte kindermaillotbestaat voor 75% uit katoen. De maillot is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met 146/152

 

Op de foto hieronder is te zien dat ons brandrepje Hayley het outfitje aan heeft. En wat staat het haar leuk! Het haarbandje wat Hayley in heeft is het Your Little Miss nylon haarbandje met suede strik. Het product is helaas tijdelijk uitverkocht, maar als je jouw e-mailadres achterlaat, krijg je een bericht wanneer ze weer op voorraad zijn!

 

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »