Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

Dit setje moet je zien!

  • Geplaatst op
  • 0
Dit setje moet je zien!

Wauw, laatst kwamen wij deze te gekke outfit tegen van ons brandrepje Danie. En wij werden verliefd op dit setje. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com een super leuk outfitje voor jouw popje! Daarbij komt... bij het zien van deze outfit krijg je toch helemaal zin in de zomer?!

 

 

Haarspeldjes

De Your Little Miss taupe satijnen haarspeldjes met strik hebben wij in twee maten: small en large. Deze super mooie speldjes hebben een chique uitstraling. Ze zijn heel makkelijk te combineren vanwege de pasteltint. Draag ze per stuk, of zoals Danie, per knotje een strikje. Te lief toch?! (Psst... shop deze speldjes snel voor ze op zijn. Er zijn nog maar een paar setjes over én ze zijn in de sale!)

 

 

Shirtje

Het shirtje in deze productblog is Mini Rodini's horse short sleeve tee pinkDit shirtje is superleuk en de kleuren ervan passen mooi bij de taupe speldjes. De paardjes op het shirt hebben een zadel van licht/ oud roze. Het shirt is gemaakt van 100% organic katoen en heeft een ronde hals. Het shirtje is verkrijgbaar in de maten: 56/62, 68/74, 80/86, 92/98 en 128/134.

 

 

Jurkje

Dé trend van het moment: suspender jurkjes! Deze is toch e n i g ?! Emile et Ida's dress - light chambray. De banden van dit jurkje hebben volants en kruisen aan de achterkant. Op die kruising zit een houten knoopje, wat het jurkje verstelbaar maakt. Ook dit jurkje is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in de maten: 02Y, 04Y, 06Y en 08Y. (De Your Little Miss denim haarspeldjes staan hier ook leuk bij in verband met de spijkerstof.)

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »