De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

1 februari 2018

Deze combinatie is té leuk, mis het niet!

Wij zijn verliefd op deze combinatie. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com het knoop haarbandje (die is terug YES!) gecombineerd met een jurkje! De knoop haarband is mega hip en geel komt helemaal in: een WIN-WIN situatie.

 

 

Haarbandje

Misschien heb je het al gezien, maar het Your Little Miss zwarte knoop haarbandje is ein-de-lijk terug! Deze hoofdband heeft aan de voorkant een knoop en is gemaakt van stof. Deze haarbandjes zijn súper populair en ze vliegen dan ook de shop uit. Het is een leuke accessoire om de haren van jouw mini uit haar gezicht te houden, of om als hoofdband te gebruiken (lekker warm voor in de winter). Deze bandjes zijn een echte Must Have voor ieder meisje!

 

 

Jurkje

Het jurkje bij deze outfit inspiratie past perfect bij het knoop bandje. We hebben het natuurlijk over Ma-No's ruffle dress oker. Het jurkje heeft rond de schouders volants en is (donker)geel van kleur. Dit schattige jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 56 tot en met 116. Het jurkje is prachtig voor in de winter, wel met een dikke maillot of legging eronder, of voor in de zomer!

 

Op onderstaande foto heeft ons mooie brandrepje Kailea het gele jurkje aan. Hier heeft zij het jurkje gecombineerd met de Your Little Miss gele baby haarspeldjes. And guess what?! Die knipjes hebben exact dezelfde kleur als de jurk. De goudgele speldjes samen met het jurkje is een echte match-made-in-heaven.

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »