De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

28 september 2017

Deze funky outfit mag je zeker niet missen!

Deze week hebben wij, bij Haarspeldjes.com, een funky outfit samengesteld. Zoals jullie vast al weten, zijn printjes dit seizoen in. Deze outfit bevat leuke printjes met de kleuren roze en blauw, hierbij hebben wij natuurlijk bijpassende haarspeldjes!

 

Baby haarspeldje antique pink

Your Little Miss' baby haarspeldje antique pink, nieuw in de collectie, is ‘ie niet geweldig? Het haarspeldje is voor de voor de kleine meisjes met voldoende haar. Het haarknipje heeft een strik, gemaakt van lint, en een breedte van 4,5 centimeter. Het strikje zit op een alligator speldje, die een breedte heeft van 3,5 centimeter.

 

Baby haarspeldje french blue

Your Little Miss baby haarspeldje french blue is ook nieuw in de collectie. Een zachte kleur blauw, die goed te combineren is. Ook dit strikje heeft een breedte van 4,5 centimeter en is gemaakt van lint. Het blauwe baby haarknipje kleurt perfect bij het haarspeldje antique pink.

 

Trui

Hugo Loves Tiki pink bunny sweatshirt, is echt een té leuke trui voor jouw meisje. De kleur roze maakt de trui lievig, maar ook funky. De geanimeerde konijnen geven de trui ietwat humor. Heerlijk toch?! Zo een trui, voor de wat koudere dagen.

 

Legging

CarlijnQ, een uniek kindermerk. Het is een merk dat zachte materialen gebruikt voor de kleding. De kleding van CarlijnQ heeft een speels design en een comfortabele pasvorm voor de kinderen. Het broekje op de foto is helaas uit een van de voorgaande collecties, maar misschien spot je de legging nog ergens. Niet getreurd, de andere broekjes van CarlijnQ zijn ook super leuk!

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »