De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

6 februari 2018

Deze haaraccessoires moet je zien!

Roze is altijd goed, altijd. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com weer een iets andere blog gemaakt. Namelijk over de leukste haaraccessoires voor jouw meisje! Deze haaraccessoires zijn een van de populairste op dit moment.

 

 

Sparkle speldjes

De meesst populaire speldjes in de wintermaanden zijn de Your Little Miss sparkle speldjes. Het silver sparkle speldje (zichtbaar op de foto) is goed te combineren. Omdat de strik van satijn is gemaakt heeft het speldje een klassieke uitstraling. Het speldje heeft een haarstrik van 6,8 centimeter en is geschikt voor de wat grotere meiden (vanaf ongeveer 2/ 3 jaar).

 

 

Velvet haarbandjes met strik

Deze grote trend kan je haast niet missen: velvet/ velours/ fluweel. Wij zijn dol op deze trend. de Your Little Miss velvet meisjes haarbanden met strik zijn dan ook supercool. Door het fluweel hebben de haarbanden een chique uitstraling, maar tegelijkertijd zijn de haarbanden ook heel stoer. De omtrek van de haarbandjes is 48 centimeter en uitrekbaar tot 60 centimeter (ongeveer vanaf 2 jaar - 12 jaar). Nog leuker: de haarbandjes zijn in e S A L E. En van dat woord worden wij allemaal blij, toch?! Haal gauw jouw een van deze toffe haarbanden voor jouw!

 

 

Roze haarspeldjes

De roze haarspeldjes zijn altijd populair, echt al-tijd. Groot, klein of mini, roze is altijd goed. DeYour Little Miss roze haarspeldjes zijn er dan ook in verschillende tinten. Licht roze, oud roze gewoon roze of net iets donkerder. De lichte kleuren roze staan overal mooi bij, omdat het roze niet te veel 'overheerst'. De donkere tinten roze passen vaak heel mooi bij klassieke outfits. De formaten van de speldjes variëren van 3 centimeter (baby klik-klak speldjes), 3,5 centimeter (baby alligator speldje) tot 6,8 centimeter (meisje alligatorspeldje).

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »