De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

13 oktober 2017

Deze outfit mag niet ontbreken in de kledingkast van jouw meisje!

De basic kleding, ofwel, kleding dat je met alles kunt combineren. Ook voor jouw dochter is dit altijd handig en mag dus echt niet ontbreken in de kledingkast. In deze blog hebben wij bij Haarspeldjes.com een basic outfit samengesteld, voor de wat grotere meiden.

 

Zwart satijnen haarspeldje

Zwart de kleur die overal bij past (eigenlijk is zwart helemaal geen kleur, haha). Your Little Miss’ zwarte satijnen haarspeldjes met strik maken de outfit dan ook helemaal af! Het strikje is gemaakt van satijn en zit op een alligator knipje. De satijnen strik geeft een chique en elegante uitstraling. Het grote speldje, 5 centimeter, is voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder. De knipjes zijn ook in een kleinere maat verkrijgbaar.

 

Beige haarspeldje leer

Your Little Miss’ haarspeldje van leer, is ‘ie niet cool? Het speldje is verkrijgbaar in een set van twee, met een creme en beige haarknipje. De strik is gemaakt van leer en zit ook op een alligator speldje. Omdat het een leren speldje is, geeft deze accessoire een wat stoerdere ‘touch’ aan de outfit. De strik is 6,8 centimeter.

 

Trui

Truien, wat een heerlijke kledingstukken zijn dat. Finns Handmade sweater heeft een leuke bedrukking met #sister, bedoeld voor de zussen of zusjes. De trui is gemaakt van katoen en de kleur is grijs melee.

 

Leren legging

De leather legging van Believe Mode is handgemaakt en een echte must-have. De leren look geeft de outfit een stoer uiterlijk. De legging is gemaakt van katoen en elastane, wat voor een heerlijke pasvorm zorgt.

 

Schoenen

Wij zijn helemaal verliefd op deze schoenen: Zara’s grijze sneakers met sierstrik! Een look-a-like van de Puma x Fenty sneakers, alleen dan voor een veeeeel leukere prijs! De voering en de binnenzool zijn volledig gemaakt van katoen.

 

Tas

De rugzak is weer helemaal terug van weggeweest. Op de rugzak van Zara, zie afbeelding, zitten allemaal patches. De leer-look in combinatie met de patches geven de tas een super coole uitstraling. De tas is van de vorige collectie, maar niet getreurd, er zijn nog veel meer must-have tassen bij de Zara! Bijvoorbeeld een rugzakje met teddy, de trend van dit najaar.

 

Pijlen

De pijlen van Along Came Ollie zijn super gaaf! Je kan de pijlen gebruiken voor foto’s, maar ook als decoratie in huis. Je kan kiezen uit pijlen van 20, of 30 centimeter. Daarbij komt dat je ook nog eens kan kiezen in welke kleuren jij de pijlen wilt. Perfect voor als jij er van houdt om spullen een eigen draai te geven!

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »