De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

9 november 2017

Deze prachtige outfit voor het najaar mag je niet missen!

Brrrr, je kan merken dat het al kouder begint te worden in Nederland. Bij ons in de buurt heeft het zelfs al gevroren! De kou is wat minder leuk, maar de kleuren van het najaar zijn altijd zó prachtig. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com een prachtige outfit samengesteld, met mooie kleuren die bij het najaar passen. Met deze outfit krijg je zin om met jouw mini-me de kou te trotseren!

 

Haarbandje met linnen strik

Het haarbandje voor meisjes dat bij deze outfit inspiratie hoort, is het Your Little Miss meisjes haarband met linnen strik. Het heeft even geduurd, maar de haarband is eindelijk back in stock! Dit nylon haarbandje is voor de (grotere) meisjes, zeer rekbaar en heeft een linnen strik van 8 centimeter. Omdat de kleur beige een neutrale kleur is, past het haarbandje perfect bij het khaki jurkje én bij het najaar.

 

Khaki jurkje

KidsKollection’s Annalise Dress is echt een musthave! De kleur van het jurkje is khaki (een soort legergroen) en gemaakt van zacht denim. Het jurkje heeft een lief, maar tegelijkertijd stoer uiterlijk. Perfect voor het najaar! 

 

Gemêleerd shirt

Onder het jurkje zit een grijs gemêleerd T-shirt. Zara’s basic T-shirt met lange mouwen is gemaakt van biologisch katoen. Omdat de kleur van het shirt lichter is dan het jurkje, valt het jurkje nog steeds goed op en wordt het niet rommelig.

 

Zwarte maillot

Een lekkere dikke maillot kan/ en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze koudere dagen.  Er zijn verschillende soorten maillots bij H&M. Sommige maillots worden in een set van 2 verkocht. Handig om er altijd eentje achter de hand te hebben. Er zijn ook maillots met glitters, of strassteentjes, leuk voor een speciale gelegenheid.

 

Zonnebril

In het najaar hangt de zon altijd erg laag en kan een zonnebril erg van pas komen. De Le Big zonnebril bij Wehkamp heeft, net als op de foto, roze pootjes. Ook heeft de zonnebril spiegelende glazen en laat dat nu net een trend in de zonnebrillenmode zijn!

 

Houten OOTD blokjes

Zijn ze niet super leuk? De houten alfabet blokjes van OOH NOO. Deze handgemaakte houten blokken komen uit Slovenië. De 10 blokken zitten verpakt in een mooi linnen zakje, bevatten alle letters van het alfabet en de nummers 0 tot 9. Shop de houten blokken bij Mevrouw Aardbei. Voor als je het nog niet wist: OOTD betekent 'outfit of the day'.

 

Pijlen

De pijlen van Along Came Ollie zijn super cool! Je kan de pijlen gebruiken voor foto’s, maar ook als decoratie in huis. Je kan kiezen uit pijlen van 20, of 30 centimeter. Daarbij komt dat je ook nog eens kan kiezen in welke kleuren jij de pijlen wilt. Perfect voor als jij er van houdt om spullen een eigen draai te geven!

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »