De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

21 september 2017

Deze prinsessenoutfit mag je niet missen!

Houdt jouw meisje ook zo van verkleden? Laat haar dan een prinses zijn, zonder dat de outfit er over-the-top uit ziet! In deze blog hebben wij bij Haarspeldjes.com een echte meisjes-outfit gemaakt, voor de wat grotere meiden. 

 

Haarspeldje met roze strik

Het haarspeldje voor meisjes dat bij deze outfit inspiratie hoort, is het Your Little Miss haarspeldje met roze strik. Dit haarspeldje is voor de (grotere) meisjes en heeft een strik van 6,8 centimeter. De strik is gemaakt van lint en zit op een alligator haarknipje.

 

T-shirt met lange mouwen

Zara’s T-shirt met lange mouwen is ideaal voor de wat frissere, maar zonnige dagen. Het shirt heeft een opdruk met een kroontje en de daarbij passende tekst ‘you are my favourite’. Het shirt is helaas van het vorige seizoen, maar niet getreurd. Er zijn een heleboel leuke grijze T-shirts van Zara voor meisjes.

 

Tule rok

De roze rok met ruches van tule is een super leuk rokje voor de echte ‘meisjes meisjes’. De rok met volants heeft elastische tailleband voor een fijne pasvorm. Het rokje was van het vorige seizoen, maar er is gelukkig nog wel een zwarte variant van Zara’s tule rok. Dit geeft een iets stoerdere uitstraling.

 

Houten OOTD blokjes

Zijn ze niet super leuk? De houten alfabet blokjes van OOH NOO. Deze handgemaakte houten blokken komen uit Slovenië. De 10 blokken zitten verpakt in een mooi linnen zakje, bevatten alle letters van het alfabet en de nummers 0 tot 9. Shop de houten blokken bij Mevrouw Aardbei. P.S. OOTD betekent 'outfit of the day'.

 

Pop

Wat een lief popje, Maisons Du Monde pluchen pop LILLY! De prinses is echt een ‘hebbeding’. Daarbij komt dat met deze outfit, jouw mini-me perfect matcht met haar prinsessenoutfit en het prinsessenpopje. De prinses is een combinatie tussen pop en knuffel en is 58 centimeter hoog.

 

Diadeem met kroon

De diadeem met kroontje is de finishing touch voor de prinsessen outfit. De diadeem is goudkleurig en heeft glitters. De diadeem is te dragen vanaf tien maanden. Shop de diadeem met kroon bij Dottig.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »