De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

23 januari 2018

Deze printjes zijn een echte MustHave, mis ze niet!

Printjes zijn hip, heel hip. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com een iets andere blog gemaakt. Namelijk over de hipste printjes die niet mogen ontbreken in het kastje van jouw meisje! Wij zijn in ieder geval helemaal in luvvvv met deze prints.

 

 

Dierenprints

Bij Haarspeldjes.com zijn we helemaal weg van de dierenprints. Zebra, panter, leopard, of rendiertjes. You name it, we’ve got it. De Your Little Miss zebra en panterprint haarspeldjes zijn super populair en vliegen dan ook de deur uit. Een variant op het panterprint speldje zijn de Your Little Miss leopard haaraccessoires. Dit leopard printje is verkrijgbaar in de vorm van een diadeem, baby haarspeldje (alligator), of klik-klak baby haarspeldjes. Het laatste dierenprintje waar we het over gaan hebben, is het Your Little Miss haarspeldje deer. Dit speldje heeft allemaal rendiertjes en in het midden van de strik zit een goudkleurig satijn lintje, how CUTE?!

 

 

UNICORN

Dé trend van het moment: unicorn, unicorn en nog eens unicorn. Er zijn 2 verschillende varianten van de Your Little Miss unicorn haarspeldjes. De ene unicorn haarspeldjes hebben in het midden van de strik een roze satijnen lintje en de ander een groen satijn lintje. Unicorns hebben een vrolijke uitstraling, maar ze geven tegelijkertijd ook een sprookjesachtige uitstraling.

 

 

Stippen

Stippen, je ziet ze in alle soorten en maten. Ook bij Haarspeldjes.com hebben wij diverse  haaraccessoires met stipjes. De Your Little Miss haarspeldjes met stippen zijn erg populair. Vooral de (extra kleine) baby haarspeldjes met stipjes. Ook de Your Little Miss kleine elastiekjes met stipjes en strikjes zijn super hip voor jouw kleine meid. Wil je een haaraccessoire met stipjes die een lieve uitstraling heeft, ga dan voor een roze speldje of elastiekje met stipjes. Liever wat stoerder: ga dan voor de donkere kleuren (zoals zwart en donkerblauw) met stipjes.

 

 

Bloemenprint

Printjes met bloemen zijn alweer een tijdje terug in de mode. En nee, te veel bloemen printjes kan ook echt niet. Want overal waar ‘te’ voor staat, is sowieso nooit goed, haha. Maaaarrrr je kan zeker wel kleine (accessoires) bloemen printjes mixen & matchen. De Your Little Miss flower haarspeldjes zijn dan ook echt een goede toevoeging voor de collectie van jouw dochter. In de prints zijn zachte kleuren gebruikt, waardoor de prints niet al te druk worden.

 

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »