De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

15 december 2017

Deze sprookjesachtige kerstoutfit mag je niet missen!

Kerst is bijna, nog 1 week en 3 dagen om precies te zijn. Bij Haarspeldjes.com hebben wij een outfit samengesteld met een sprookjesachtige uitstraling. Een beetje glitter & glamour mag natuurlijk niet ontbreken. En guess what, alle items zijn niet duurder dan €10! Dat is nog eens fijn shoppen!

 

 

Nylon haarbandje

Is ‘ie niet té schattig? Het Your Little Miss nylon baby haarbandje met een roze roosje. Het haarbandje is gemaakt van zeer rekbaar nylon. Het roosje is gemaakt van roze vilt met gouden blaadjes. Het is een prachtig hoofdbandje dat perfect matcht bij het rokje van deze kerst outfit-inspiratie.

 

 

Tule rokje

Tule rokjes zijn he-le-maal in voor meisjes. Hema’s roze tule rokjeheeft een elastische tailleband voor een fijne pasvorm.  De gevoerde baby rok heeft gouden glitterstippen, die matchen perfect bij de ‘blaadjes’ van het nylon haarbandje met roosje. Het rokje is dezelfde kleur roze als het roosje van het haarbandje. 

 

 

Merry Christmas slinger

Ginger Ray’s goudkleurige glitterslingermet de tekst ‘Merry Christmas’ is echt prachtig. Het is een leuke slinger om op te hangen in je huis tijdens kerstdagen. Maar het is ook een leuk idee om een deze slinger op te hangen en een foto te maken van jouw kindje(s). Zo heb je een leuke kerstfoto! De letters zijn gemaakt van hout zijn aan elkaar geknoopt met een goud met wit bakers twine (touw).Deze outfit is perfect op elkaar afgestemd. Het roze en goud van het nylon bandje komt terug in het rokje en goud komt ook terug in de slinger. Met dit outfitje straalt jouw meisje deze kerst!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »