De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

14 september 2017

Deze stoere musthave outfit moet je zien!

Vaak zijn printjes moeilijk te combineren en kan het al gauw een mis-match worden. In deze blog hebben wij bij Haarspeldjes.com een wat stoerdere outfit inspiratie gemaakt, met twee verschillende printjes. Printjes zijn dit seizoen namelijk helemaal in!

 

Nylon haarbandje

Het haarbandje dat voor deze outfit inspiratie is gebruikt, is het Your Little Miss nylon baby haarbandje met panterprint. Het nylon haarbandje is zeer rekbaar en heeft een strik van 6,5 centimeter. De strik is gemaakt van lint en heeft een zwart-wit panterprintje. Het haarbandje is geschikt vanaf 6 maanden tot +/- 4 jaar.

 

Trui

De ebzo sweater heeft een donkergroene kleur en een witte ‘Knapperd’ opdruk. De trui is afgewerkt met boordstof. De trui is stoer maar heeft tegelijkertijd wat liefs. Alle kleding van ebzo is met eigen handen gemaakt.

 

Broekje

Mingokids' legging speckles is een super gaaf broekje. Het smaragdgroene broekje bevat een leuke gespikkelde print, wat het broekje net even wat ‘speelser’ maakt. Het broekje bevat, ter hoogte van de knieën, patches om het broekje en de knieën van de kleintjes te beschermen tijdens het spelen. De legging heeft een elastische taille voor een fijne pasvorm.

 

Nijntje

Is ‘ie niet té leuk? Nijntje van Just Dutch. Zelfs het jurkje, mét printje, van nijntje is afgestemd op deze outfit! De kleren van Nijntje zijn gehaakt door mensen met een handicap. Nijntje zelf, is ook handgemaakt. Dus ga je voor printjes? Zorg er dan voor dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd.

 

 

Welke printjes vind jij te gek?

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »