Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

Deze winteroutfit inspiratie mag je echt niet missen voor jouw kleine meid!

Deze winteroutfit inspiratie mag je echt niet missen voor jouw kleine meid!

Nee, het is nog steeds geen winter. Pas 21 december om precies te zijn. Maar het is wel waterkoud buiten. Toch hebben deze koude dagen wel wat, theetjes of chocomelk met warme dekens, héérlijk! Wat nog leuker is, is dat ze dit weekend sneeuw hebben voorspeld. Wel natte sneeuw, maar ja, voor de kleintjes een wonderlijke winterpret. Het is dus belangrijk dat de kleding van jouw kleine meid, afgestemd is op dat weer.

 

 

Pompom speldjes

Mocht je het nog niet gezien hebben in de (kinder)mode, er is een TREND ALERT: de pompoms! Ken je het nog van vroeger? Een bolletje wol om twee ronde kartonnetjes wikkelen. Zodra je bolletje op was knipte je in de helft van de creatie en voilà, de welbekende pompom. De Your Little Miss zwarte pompom haarspeldjes passen heel goed bij deze outfit. De pompom is zwart, maar het klik-klak speldje heeft een grijs-blauwe kleur. Een mooie accessoire voor in de winter. P.S. Ze gaan erg hard, wees er dus op tijd bij!

 

 

Sweater

Zoals net al aangegeven, moet jouw kleine meid goed gekleed zijn met dit weer. En wat past hier dan perfect bij? Jep, een heerlijke sweater in een lichtblauwe kleur. Zit heerlijk warm en past perfect bij de speldjes. Tiny Cottons shoo worries graphic sweatshirt heeft een opdruk met ‘shoo worries’. Want ja, hoe klein je ook bent, de problemen worden er niet kleiner van, haha!

 

 

Broekje

Het donkerblauwe broekje maakt de outfit helemaal af. We hebben het natuurlijk over Little Indians legging splash total eclipse. Een hele mond vol tanden, dat wel. Maar is-ie niet geweldig! Mocht jijzelf (of jouw kleine meid) nou niet van leggings houden, dan is het broekje er ook in een haremvariant.

 

 

Deze outfit is perfect op elkaar afgestemd. De kleur van de speldjes komt terug in de trui en de kleur van het broekje komt ook terug in (de letters van) de trui. Met dit outfitje rockt jouw mini deze winter sowieso! En om deze blog leuk af te sluiten, de trui en het broekje zijn in de sale. Enjoy shopping!

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »