De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

26 oktober 2017

Dit lieve najaarsoutfitje mag je echt niet missen!

Wie houdt er niet van babykleertjes aanschaffen?! Alle babykleertjes zijn zooo schattig. Deze week hebben wij bij haarspeldjes.com een lief najaarsoutfitje samengesteld voor de kleinste meisjes. Met dit outfitje ziet jouw baby er té zoet voor woorden uit, om op te eten dus! Niet letterlijk natuurlijk, haha.

 

 

Baby haarbandje

Haarbandjes zijn de perfecte haaraccessoires voor de meisjes die nog niet zoveel haar hebben, of juist te zacht babyhaar. Your Little Miss oudroze baby haarbandje met dubbele strik is een échte musthave. Het haarbandje heeft een zacht elastisch bandje en is uitrekbaar tot 48 centimeter.

 

Rompertje

Volants, iets wat we vaak deze tijd tegenkomen op kleding. Het geeft de kleding een lieve finishing touch. Lindex light dusty white rompertje is dan ook te cute om te laten liggen. De volants lopen door tot aan de schouders. Het rompertje heeft aan de onderkant openingen en in de nek een knoopsluiting, erg handig met aankleden.

 

Broekje

Wij zijn helemaal weg van oudroze, het is dan ook een prachtige kleur voor in het najaar. De kleur heeft een cosy uitstraling. Zara’s ajour legging straalt niet alleen warmte uit vanwege de kleur, maar het broekje zit ook nog eens lekker warm. Het broekje voelt heerlijk zacht aan, perfect voor het zachte babyhuidje!

 

Schoentjes

Mocassins voor baby’s zijn altijd eigenlijk wel in geweest. Het zijn hippe schoentjes/ slofjes, ideaal als jouw baby nog niet zelfstandig loopt. H&M’s suède mocassins zijn echt ge-wel-dig! De fransjes langs de open rand maken de schoentjes helemaal compleet. De lichttaupe mocassins zijn van de baby exclusive lijn en zijn gemaakt van premium quality.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »