De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

22 december 2017

Dit te schattige setje mag je echt niet missen!

Cuteness overload. Bij Haarspeldjes.com hebben wij een super schattig setje samengesteld. Een outfitje die je niet kan laten liggen. Aangezien de dagen met kerst toch vaak lekker thuis is, is dit ideaal. Zo hoeft jouw mini niet over-the-top tien lagen aan, haha.

 

Baby haarspeldjes

Een setje baby haarspeldjes, is een van de populairste producten bij Haarspeldjes.com. De Your Little Miss' grijze baby haarspeldjes met stipjes en strikjevliegen dan ook de deur uit. Deze speldjes zijn extra klein en dus ideaal voor de eerste lokjes van jouw meisje. De strikjes zijn 3 centimeter, en de speldjes zijn extra stevig gemaakt.

 

Romper

Dit rompertje met volants is toch té schattig?! Lindex' romper met volants is lila van kleur. Het rompertje is gemaakt van organisch katoen en heeft drukknoopjes op het ruggetje en aan de onderkant. De romper is verkrijgbaar in maat 62 tot en met 86.

 

Sokjes

Deze sokjes zien we vaak voorbij komen in inspiratieposts. Lindex' sokken met diertje. Deze grijze sokjes hebben oortjes en een vossenhoofdje in het wit. Verder hebben de grijze sokjes witte stipjes, dit past perfect bij de speldjes! De sokjes voelen super zacht aan en lekker warm. wat ideaal is aan deze sokjes, is dat er anti-slip rubbertjes bij de voetzool zitten. Fijn, als jouw meisje haar eerste stapjes zet.

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »