De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

29 november 2017

Dress to impress: deze trendy outfit mag je niet missen voor jouw meisje!

Hoe heerlijk is het om een dochter te hebben?! Lekker tutten en al die leuke kleertjes shoppen! In deze blog hebben wij bij Haarspeldjes.com een trendy meisjes-outfit gemaakt voor de (wat grotere) meisjes. Dress to impress, dat doet jouw meisje zeker in deze outfit!

 

 

Roze haarelastiek

Een mooie knot of (hoge) staart past perfect bij deze outfit inspiratie. Het elastiekje die je op de foto ziet, is het Your Little Miss roze haarelastiek met vilten bloem. De haarrekker is perfect voor de meisjes met al wat meer haar. De vilten roos is 5,5 centimeter en het elastiek bevat géén metaal (metaal zorgt namelijk voor gespleten punten).

 

 

Suspender rok

Sjanz’ suspender rokje is echt té leuk! Het hippe zwarte rokje heeft een oldskool uitstraling. Het mengen van ‘oldskool kleding’ en ‘hippe kleding/ newskool’ is iets wat je tegenwoordig vaak tegenkomt. De kleding bij Sjanz is allemaal handgemaakt, dit super schattige rokje dus ook! Het rokje is verkrijgbaar vanaf maat 50/ 56 tot en met 104/ 110.

 

 

T-shirt

Een perfecte kleur dat past bij de haaraccessoire en het rokje is natuurlijk een licht roze shirt. Het shirtje op de foto komt bij Broer en Zus vandaan, helaas is het shirtje daar niet meer beschikbaar. De andere T-shirts bij Broer en Zus zijn ook erg leuk en goed te matchen met deze outfit. Wellicht vind je het T-shirt van de foto nog ergens on-, of offline.  

 

 

Sneakers

Wat een prachtige sneakers en wat passen ze goed bij deze outfit! We hebben het natuurlijk over Cypres’ hoge kindersneaker. Zoals je misschien al had gezien, zijn de deze meisjessneakers zwart van kleur. De schoen is gemaakt van leer en heeft een lakleren neus. De tong van de sneaker (het flapje achter de veters) heeft een zwart bontje. Als kers op de taart: de sneaker heeft zwarte glitterveters. Deze schoenen zijn werkelijk waar een feestje om te mogen dragen!

 

Quote kaartje

Tante Kaartjes ansichtkaart is lila van kleur met een superleuke quote. De quote luidt: ‘Always be yourself unless you can be a unicorn, then always be a unicorn.’ De wenskaart heeft een A6 formaat en is leuk om naar iemand op te sturen. Het kaartje is ook leuk om zelf te houden en als decoratie te gebruiken!

 

 

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »