Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

Het nieuwe jaar in stijl: mis dit super leuke outfitje niet!

  • Geplaatst op
  • 0
Het nieuwe jaar in stijl: mis dit super leuke outfitje niet!

Lieve lezer, nog de beste wensen, want het is alweer 2018! Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com een super leuke outfit samengesteld voor jouw kleine meisje. Eentje die lekker comfy zit en er super gaaf uit ziet!

 

Speldje

Your Little Miss leopard print baby haaarspeldje is nieuw bij Haarspeldjes.com! Leopard print is een grote trend, die je veel terug ziet komen. Wij zijn er helemaal weg van. Het strikje zit op een aligator speldje en is geschikt voor meisjes vanaf ongeveer 6 maanden met voldoende haar. Voor de eerste lokjes is dit printje ook verkrijgbaar in kleinere speldjes. Voor de grotere meisjes is er een diadeem van deze print!

 

Romper

Lindex’ romper met print matcht p e r f e c t bij het haarspeldje. Je raadt het misschien al: dit rompertje heeft ook een luipaardenprint. De romper is gemaakt van zacht organisch katoen en heeft lange mouwen. Het rompertje is verkrijgbaar in maat 62, 68 en 86.

 

Broekje

Lindex’ zwarte legging zit heerlijk voor over de romper. Het broekje is lekker elastisch voor een goede pasvorm. De zwarte kleur van de legging past goed bij het zwart wat terug komt in de leopard print van de romper en het clipje. Daarbij komt, dat het broekje een perfect basic item is. Hij is verkrijgbaar in de volgende maten: 56 en 74.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »