Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

Hup, hip de regen in met de oudroze baby haarspeldjes!☔

Hup, hip de regen in met de oudroze baby haarspeldjes!☔

Wie kent ze niet, die regenachtige dagen waardoor je bijna geen zin hebt om dingen te ondernemen met jouw kleine meid. Bij Haarspeldjes.com hebben wij een te gekke outfit inspiratie gemaakt voor jouw kleine meisje, waarvan je gewoon zin krijgt om op pad te gaan, op deze regenachtige dagen!

 

Haarspeldjes

De haarknipjes die te zien zijn op deze foto, zijn de oudroze baby haarspeldjes met strikje. Dit zijn extra kleine haarspeldjes, 3 centimeter, voor de eerste lokjes. De stoffen klik klak haarspeldjes voor baby’s zijn van extra stevige kwaliteit zodat ze goed in het haar blijven zitten.

 

Vest

Het roze structuur gebreide vest is van de H&M. Het vestje heeft een capuchon en aan de bovenkant een dubbele rij met knopen. Het vestje voelt zacht aan en zit heerlijk warm, wat fijn is voor deze koudere dagen.

 

Tule rok met pompons

Pompons zijn dé trend van nu. En laat Zara nou net een super leuk donkergrijs rokje hebben met pompons. Deze trend mag je dan ook echt níet missen in de kledingkast van jouw kleine meid.

 

Regenlaarzen

De regenlaarsjes maken de look helemaal af! De poeder roze regenlaarsjes komen ook bij de H&M vandaan. De laarsjes houden de voetjes lekker droog in de regen! Deze outfit inspiratie kan niet anders, dan jullie regendag een stuk leuker te maken!

 

Wat draagt/dragen jouw meisje(s) het liefst op dit soort dagen?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »