Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €20 - Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
9.5 score, 15.051 beoordelingen
Geen producten gevonden...

Mis deze hippe najaarsoutfit niet!

Mis deze hippe najaarsoutfit niet!

Het is te merken dat de dagen korter worden en de nachten langer. De wintertijd gaat dan ook bijna in, 29 oktober om precies te zijn. Deze week hebben wij bij haarspeldjes.com een hippe najaarsoutfit samengesteld voor jouw kleine meisje. Met deze outfit is jouw mini helemaal ready voor de cozy dagen!

 

Diadeem

Een diadeem is een geschikte haaraccessoire voor elke gelegenheid. Naar school, voor een verjaardag, een bruiloft of een feest, noem het maar op. Your Little Miss diadeem rose pink is nieuw in de collectie bij Haarspeldjes.com! De diadeem heeft een warme kleur, perfect voor het najaar. De onesize diadeem is geschikt vanaf ongeveer 3 jaar tot en met 12 jaar.

 

Speldje

Na een van de meest populaire producten van vorig jaar, de grey en pink sparkle speldjes, is de sparkle collectie uitgebreid met nieuwe kleuren. Waaronder het Your Little Miss baby haarspeldje black sparkle. Het klipje heeft een strik van 4,5 centimeter en zit op een alligator speldje. De strik heeft een elegante klassieke uitstraling. De knipjes zijn geschikt voor meisjes vanaf ongeveer 6 maanden met voldoende haar tot 2 jaar.

 

Oversized sweater

In Nederland zijn er, werkelijk waar, génoeg dagen met sweater weather. Truien zullen dus nooit overbodig zijn voor jouw kleine meid en laat oversized truien nu net een trend zijn. The little cuties oversized sweater zebra is verkrijgbaar met lange mouwen of met korte mouwen.

 

Legging 

Velvet, een trend, die je dit najaar veel zal tegenkomen. Het is dan ook echt een must om een velvet item toe te voegen aan de kledingkast van jouw mini. Deze black velvet legging van The little cuties is echt super tof! Een rekbaar broekje dat perfect te combineren is met een oversized trui.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,99 voor België en rest van de wereld. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »