De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

18 januari 2018

Mis dit lieve baby setje niet!

Een mooie quote die bij de outfit inspiratie van deze week past is: ‘You can never go wrong with a little pink’. Bij Haarspeldjes.com hebben wij deze week een outfit samengesteld met 2 roze items en een leopard printje. We <3 deze combinatie, jij ook?!

 

 

Haarbandje

Hoe je het went of keert, roze staat altijd heel leuk bij meisjes! Your Little Miss roze haarbandje met volants is zoooo schattig door het strikje en de volants. De kleur van het haarbandje past perfect bij het broekje, maar ook de volants matchen super goed met het broekje. Het haarbandje heeft een linnen strikje, waarvan in het midden een stukje satijn zit. De omtrek van het haarbandje is 36 centimeter en uitrekbaar tot en met 48 centimeter.

 

 

Romper

Daar is ‘ie weer: Lindex’ romper met print. Dit té leuke rompertje heeft een panterprint. De kleuren van de leopard print passen perfect bij het zachte roze. De romper is gemaakt van zacht organisch katoen en heeft lange mouwen. Het rompertje is verkrijgbaar in maat 62, 68 en 86.

 

 

Legging

De Lindex’ pink legging with frillspast perfect bij het haarbandje. Het broekje is roze van kleur en heeft aan beide zijkanten volants. Het broekje voelt lekker zacht aan en is elastisch. De legging zit comfortabel en is perfect te combineren met andere kleuren / kledingstukken.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »