De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

2 november 2017

Sweater weather, wie kent het niet?! Mis deze heerlijke outfit voor jouw meisje niet!

Sweater weater (van dat weer waarbij truien echt een múst zijn), wie kent dat nou niet?! In Nederland zijn er génoeg van die dagen waarbij je de truien uit de kast kunt trekken. Deze week hebben wij bij haarspeldjes.com een heerlijke outfit voor dit soort dagen.

 

 

Speldje

Satijn is een stofje wat een mooie, klassieke uitstraling heeft. Your Little Miss’ grijze satijnen baby haarspeldje, is stijlvol en makkelijk te combineren. De haarspeldjes hebben een stevige kwaliteit en blijven goed in het haar zitten! De strikjes zitten op alligatorspeldjes en zijn 4 centimeter (baby). De knipjes zijn er ook in een maatje groter (5 centimeter, 2+).

 

Trui

Truien zitten altijd heerlijk én lekker warm. De trui van Hugo Loves Tiki heeft een wijde pasvorm. De sweater is gemaakt van 100% katoen, heeft een pleeze print en is lichtblauw van kleur. Dit geeft de trui een vrolijke uitstraling.

 

Broek

Het donkergrijze broekje van Aai Aai is echt een musthave. Op het broekje staat aan de achterkant van de linker pijp ‘oh’. Dit baggy broekje heeft een comfortabele fitting en heeft een ruwe afwerking. De producten van Aai Aai worden handgemaakt in België door mensen met een beperking.

 

Mand

Loods5 is een winkel dat allerlei woon- en lifestyle gerelateerde producten verkoopt. Het is echt een aanrader om een keer een kijkje te nemen bij Loods5, er zijn zoveel leuke spullen! De mand van de foto komt ook bij deze winkel vandaan. De mand is helaas niet meer verkrijgbaar, maar er zijn genoeg andere leuke manden bij Loods5.

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »