De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

16 november 2017

Velvet: dé trend die je niet mag missen!

Fluweel, velvet, velours hoe je het ook noemen wilt, wij zijn he-le-maal weg van deze trend! In alle (kinder)mode zie je deze trend terug. De velvet haaraccessoires voelen zacht aan en hebben een  chique, luxueuze uitstraling. Fluweel is dus ook prachtig voor feesten of feestdagen zoals Kerstmis. Deze week hebben wij bij Haarspeldjes.com een chique Musthave outfit samengesteld met velours haaraccessoires.

 

 

Haarbandje met strik

Haarbandjes zijn dé perfecte haaraccessoires voor meisjes, om de lokken uit het gezicht te houden. Maar ook voor de allerkleinsten, die nog niet zoveel haar hebben, of juist te zacht babyhaar voor een clipje. Your Little Miss zwart velvet haarbandje met strik is een échte musthave. Het fluwelen haarlint is zacht en heeft een omtrek van 48 centimeter. Het fluwelen haarbandje is uitrekbaar tot 60 centimeter omtrek. Is het haarbandje te groot voor jouw meisje? Geen probleem, we hebben ook velvet baby haarbandjes!

 

 

Haarspeldje

Ja, daar is de trend weer: v e l v e t! Dit schattige Your Little Miss black velvet baby haarspeldje heeft een strikje. Dit speldje past perfect bij het fluwelen haarbandje van deze blog. Deze alligator speldjes zijn super om de losse plukjes vast te zetten. Het alligator clipje is 3.5 centimeter en het strikje 4.5 centimeter. Ook deze speldjes zijn verkrijgbaar in een maatje groter. Weet je nou niet welke maat jouw kleintje nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice voor uitgebreid maatadvies!

 

 

Jurkje

Just Juul’s sweater dress heeft een feestelijke uitstraling. Op het zwarte jurkje zitten ‘silver stars’, super cute! De sweater dress is eigenlijk een trui, maar dan langer, zodat het kledingstuk als jurk gedragen kan worden. Klinkt best logisch, toch?! Dit feestelijke jurkje houdt jouw mini-me lekker warm tijdens de koudere dagen!

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »