De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

6 oktober 2017

Zo match je een zwart baby haarbandje, mis deze lieve outfit niet!

Zwart is niet altijd even makkelijk om te combineren, al helemaal niet bij de kleintjes. Bij Haarspeldjes.com hebben wij een lieve outfit samengesteld. De outfit heeft een zwart baby haarbandje en zwarte schoentjes, maar door het roze vestje en witte broekje met zwarte stippen wordt de outfit ‘zachter’. Een lieve outfit dus, voor jouw mini-me!

 

Baby haarbandje

Nieuw in de collectie het Your Little Miss baby haarbandje met strik en volants. Het haarbandje heeft een zacht elastisch bandje en volants. Het strikje is gemaakt van linnen, en is vastgemaakt met een satijnen lintje.

 

Vest

Het roze fijn gebreide vestje, is ‘ie niet té lief? Lidl's LUPILU baby meisjes vest is gemaakt van 100% bio-katoen, een heerlijk stofje dus. Het vestje is bewerkt aan de bovenkant van de schouders en heeft een bewerkt zakje met de zelfde print.

 

Legging

Het broekje van Hip Clothing is wit met zwarte stipjes. De legging is gemaakt van stof voor een lekkere pasvorm. De kleding die Hip Clothing is met zorg en liefde handgemaakt. Elk kledingstuk is dus uniek!

 

Schoenen

Shoesme heeft schoenen in haar assortiment die geschikt zijn voor de verschillende leeftijden. Een schoen voor bijvoorbeeld een baby die de eerste wankele stapjes zet voorziet in andere behoeften dan een schoen voor een kind dat al zelfstandig loopt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kan gebruiken. Deze super lieve schoentjes van Shoesme hebben een bandje, zodat de schoentjes stevig aan het voetje blijven zitten. De schoenen zijn online helaas niet meer verkrijgbaar, maar wie weet. Misschien loop je er nog een keer tegen aan!

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »