De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

20 augustus 2016

Welke haarspeldjes passen het beste bij mijn kind?

De haren van je baby of kindje worden langer, ze hangen misschien voor de ogen. Je wil de haren van je kindje wat langer laten groeien, daarom wil je gebruik maken van haarspeldjes. Maar welke haarspeldjes passen het beste bij een baby en welke bij wat oudere meisjes vanaf twee jaar? Dit leggen we graag aan je uit!


Haarspeldjes bij baby's

Bij haarspeldjes.com vind je erg veel mooie haarspeldjes voor baby's. Er zijn kleine stoffen haarspeldjes met of zonder roosje, of met een strikje en nog veel meer andere soorten. Let goed op, want de haarspeldjes met stof zijn in totaal drie cm lang en zijn geschikt voor een baby met voldoende haar. Dan zijn er nog de haarspeldjes met een satijnen strik en deze hebben een speldje van 3,5 cm. Ook deze zijn geschikt voor baby's met voldoende haar en baby's die een paar maanden oud zijn. Voor een baby is het belangrijk dat je extra kleine of kleine haarspeldjes kiest, van 3-4 cm lang. Een baby moet echt voldoende haar hebben, zo niet dan blijft het speldje niet goed zitten. Wanneer je baby nog te weinig haar heeft, dan kan een haarband een optie zijn.


Haarspeldjes bij meisjes vanaf twee jaar

Bij een meisje vanaf twee jaar kies je voor de maat klein of standaard als het over de haarspeldjes gaat. Bij maat klein gaat het over 4 cm lange haarspeldjes. De standaard maat is 4,5-5 cm. Deze maat kan gebruikt worden voor kindjes vanaf twee jaar. Meisjes vanaf zes jaar kunnen de standaard maat haarspeldjes kiezen van 4,5-5 cm. Deze wordt ook het meeste gebruikt. Er is ook nog een grote maat van 6 cm en een extra grote maat van 8-9 cm.


Haarspeldjes kiezen

Bij de keuze van de haarspeldjes voor je kindje kun je ook nog kiezen voor klikklak en alligator speldjes. Alligator speldjes zijn stevige schuifspeldjes. Deze speldjes zijn van extra stevige kwaliteit en blijven goed zitten in het haar. Dan zijn er nog de stoffen klik klak haarspeldjes voor baby's en meisjes. Deze van extra stevige kwaliteit, zodat ze goed in het haar blijven zitten. Haarspeldjes.com heeft het meest uitgebreide aanbod klik klaks in alle maten en stijlen. Daar kun je nu zelf een kijkje nemen en dan de juiste haarspeldjes voor je kindje aanschaffen. Het is fijn wanneer de haren niet meer in of voor de ogen hangen en toch kunnen groeien. De haarspeldjes zijn daarbij een goede oplossing. Zorg daarom dat je kindje er geen last van heeft, het haarspeldje op een fijne manier kan dragen en het haar kan laten groeien. Je zou af kunnen wisselen met verschillende soorten haarspeldjes en dan zelf kunnen bekijken wat het mooiste staat bij jouw kindje, welke speldjes het beste blijven zitten (ligt ook aan de dikte van het haar) en welke speldjes jouw kindje zelf in kan doen.

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »