De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

20 augustus 2016

Welke maat heb ik nodig?

Haarspeldjes

Voor baby's kies voor de "extra kleine" of "kleine" haarspeldjes. Deze zijn 3  en 4 cm lang. Let op dat het kindje voldoende haar heeft. Voor kindjes met heel weinig haar zijn de haarbandjes beter geschikt. 
Peuter & kleuter: Kies voor maat "klein" of "standaard". Maat "klein" is 4 cm. De standaard maat is 4,5-5 cm. Deze maat is te gebruiken voor kindjes vanaf een jaar of 2.
Meisjes vanaf 6 jaar: Kies voor de standaard maat van 4,5-5 cm. Dit wordt het meest gebruikt. Maat groot is 6 cm en maat extra groot is 8-9 cm.
 

Elastiekjes

Haarelastiekjes zijn verkrijgbaar in twee maten, klein en groot. Klein is geschikt voor kleine staartjes bij jong en oud. De grote haarelastiekjes zijn voor kindjes die al veel haar hebben of voor volwassenen.
 

Diademen

Diademen zijn in een maat verkrijgbaar. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 2 jaar.

Haarbandjes

Bij alle haarbandjes wordt de omtrek vermeld. Wil je weten wat ongeveer de omtrek is die bij de leeftijd van jouw kindje hoort, kijk in onderstaande tabel.

 LeeftijdOmtrek
Net geboren34 cm
3 mnd41 cm
6 mnd43 cm
12 mnd46 cm
2 jr48 cm
3-5 jr51 cm
6-10 jr53 cm
11+56cm plus

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »