De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

11 december 2017

Newborn haarbandjes

Ze zijn zo lief, schattig en onschuldig: newborn baby's. Heb jij een pasgeboren meisje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is super leuk om lekker te tutten met jouw meisje, ongeacht hoe klein ze is. Je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen, haha!

 

Newborn haarbandje

Voor kleine newborn meisjes hebben wij daarom speciaal kleine hoofdbandjes. Deze haarbandjes hebben een extra klein strikje en een band van kant. Het bandje is gemaakt van extra zacht materiaal voor het tere babyhoofdje. We hebben allerlei soorten newborn haarbandjes in verschillende kleuren. Zo vind jij altijd een matchend bandje bij jous dochter haar outfitje.

 

Maat newborn haarbandje

Zoals net l was aangegeven, zijn de newborn bandjes extra smal en klein. De omtrek van een pasgeboren kindje is ongeveer 34 centimeter. Onze haarbandjes zijn hierop aangepast, maar ze zijn ook zeer rekbaar. Zo kan jouw meisje het bandje ook nog dragen als zij een paar maandjes ouder is. Alle andere baby haarbandjeszijn geschikt voor 0-36 maanden omdat ze zeer rekbaar zijn. Voor gedetailleerd maatadvies zie de tekst bij klantenservice onderaan de homepage. Bij alle producten staat onder “details” de afmetingen. Je kunt zo makkelijk zien of de maat van de Baby haarbandjes Newborn bij jouw kindje past.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »