De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

11 april 2018

Haarspeldjes baby

Ben jij op zoek naar baby haarspeldjes? STOP en kijk dan niet verder! Bij Haarspeldjes.com hebben wij een groot aantal diverse knipjes voor baby's. Voor elke stijl hebben wij wel een bijpassend klipje en voor elk meisje hebben wij een passende maat. 

 

Klik-klak speldjes voor baby's

Haarspeldjes voor baby's, hoe cute is dat?! De speldjes zijn handig voor de eerste lokjes, maar zijn ook heel leuk voor gewoon.  De speldjes zijn een leuke finishing-touch bij elk outfitje van jouw meisje. Voor de allerkleinsten hebben wij klik-klak haarspeldjes voor baby's. Dit zijn extra kleine knipjes hebben een extra klein strikje en zijn 3 centimeter. Deze speldjes hebben beter grip op de fijne baby haartjes.

 

Haarspeldjes voor baby's

Heeft jouw meisje al wat meer haar? Dan zullen de grotere baby haarspeldjes perfect zijn! Deze speldjes zijn 4 centimeter en hebben meestal een alligator speldje. Dit Zijn een soort schuifspeldjes. Ook deze speldjes zijn gemaakt van extra stevige kwaliteit. Deze speldjes hebben verschillende soorten strikjes. Denk aan bijvoorbeeld haarspeldjes voor baby's met satijnen strik, of een strik met een printje.

 

 

 

 

 

Let op: laat kleine kinderen nooit alleen met kleine voorwerpen zoals baby haarspeldjes.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »