De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

11 december 2017

Haarknipjes

Bij Haarspeldjes.com vind je de leukste haarknipjes voor baby's en meiden! Deze knipjes zijn ideaal om de lokjes uit het gezicht te houden, maar ook om te stylen met een te gekke outfit!

 

Haarknipjes voor baby's

De haarknipjes voor baby's zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: de extra kleine klik-klak speldjes, of de baby haarspeldjes. De extra kleine speldjes hebben extra klein strikjes. Deze speldjes zijn extra stevig gemaakt, zodat ze niet uit het fijne babyhaar glijden. De 'normale' baby haarspeldjes kunnen ook een alligator knipje hebben. dit is een soort schuifspeldje. De haarknipjes voor baby's hebben diverse soorten strikken, namelijk: satijn, lint, of een strikje met een printje.

 

 Let op: laat kleine kinderen nooit alleen met kleine voorwerpen zoals baby haarspeldjes.

 

Haarknipjes voor meisjes

Uiteraard hebben wij ook Haarknipjes voor de wat grotere meiden. De formaten van deze speldjes variëren tussen de 5 en 7 centimeter. Ook voor de meiden hebben wij verschillende haarknipjes: strikken met printjes, satijnen strikken of speldjes met pompoms. Wat je zoekt, wij hebben het!

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »