De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

21 november 2017

Baby Haarbandjes

Bij Haarspeldjes.com hebben wij een ruim assortiment aan Baby Haarbandjes. En wat is nou leuker dan een haarlintje bij een baby?! Wij hebben verschillende soorten baby haarbandjes met veel rek en gemaakt van hoge kwaliteit. De hoofbandens zijn gemaakt van zacht materiaal voor een fijne pasvorm. Lees gauw verder om te zien welke baby haarbandjes wij allemaal hebben!

 

 

Baby haarbandjes

Zoals net al stond aangegeven, bij ons vind je veel verschillende haarlintjes voor baby's. We hebben haarbandjes voor de allerkleinsten, dit zijn de newborn baby haarbandjes met strik en/ of kant. Deze hoofdbanden zijn geschikt voor pasgeboren meisjes. Ook hebben we verschillende baby haarbanden met strik, zoals een bandje met dubbele strik, of suede strik. Een iets stoerdere variant is het stoffen wrapbandje met knoop. Wat wij ook hebben zijn de hippe nylon haarbandjes met strik of roosje. Als laatste, de baby bloemenhaarbanden, een erg mooie accessoire voor jouw kleine meid. Zo heb jij altijd jouw eigen bloemetje in huis, haha!

 

 

 

Shop nu snel trendy baby haarbandjes, of shop het haarbandje van de foto (dit is een setje van drie nylon baby haarbandjes met suede strik). !

 

 

Weet je niet zeker welke maat jouw dochter nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice, hier staan de maten vermeld voor verschillende haaraccessoires. Wij bieden een goede klantenservice en een snelle levering. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7 via webwinkelkeur (over de 1.200 reviews).

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »