De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

10 november 2017

Haarband

Haarbandjes zijn de ideale haaraccessoires voor jouw meisje(s). Bij Haarspeldjes.com hebben wij haarbandjes voor baby's, maar ook haarbandjes voor de grotere meiden. Wij hebben ook haarbandjes voor de allerkleinste: de newborn haarbandjes. De zachte baby haarbandjes hebben veel stretch, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Ook de trendy meisjes haarbanden zijn gemaakt van hoge kwaliteit.

 

 

Haarbanden voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend haarlint. Denk hierbij aan een haarbandje voor een doop, feest, bruiloft of een verjaardag. Weet je niet zeker welke maat jouw dochter nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice, hier staat de maten vermeld voor verschillende haaraccessoires.

 

 

Haarband baby

Zoals eerder al werd vermeld, hebben wij baby haarbandjes, maar ook haarbandjes voor newborn baby's. Deze newborn haarbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een extra klein strikje en een kanten bandje. Vanwege de rekbaarheid zijn alle andere baby haarbandjes geschikt voor 0-36 maanden. De baby haarbandjes met strik  staan altijd zó schattig bij baby's! Vooral als ze nog zo klein zijn en weinig haar hebben zijn baby haarbandjes het beste geschikt om te dragen. 

 

 

Meisjes haarband

Ook voor de meisjes zijn er heel wat haarbanden! Zo zijn er diverse haarbanden en diademen in verschillende kleuren. Zo zijn er meisjes haarbanden met linnen strik en velvet (fluwelen) meisjes haarbanden met strik. Maar zo zijn er ook diademen met strik voor de wat grotere meisjes. 

 

 

Shop nu gauw een mooi baby of meisjes haarbandje!

 

 

Wij bieden een goede klantenservice en een snelle levering. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7 via webwinkelkeur (over de 1.200 reviews).

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »