De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Dyonne Bakker, 20 juli 2020

A day in the life of.. Amber

Amber Assmann, moeder van Aurélie (2) en Loïs (1), is een influencer uit België en heeft 43.7K volgers op haar Instagramaccount: @amber_girelle. Ze werkt fulltime als content creator en geniet iedere dag van het ‘mama zijn’. In haar vrije tijd kookt ze graag, gaat ze uit eten of doet ze leuke dingen met haar gezin. 

 

Daily routine

Zo vertelt ze over haar dagelijkse routine: “Mijn dag begint normaliter ongeveer twee uur voordat de kinderen wakker worden. Dit geeft me tijd om mezelf en het ontbijt klaar te maken. Vervolgens kan ik anderhalf uur ongestoord werken. Zodra de kinderen wakker worden, gaan ze in bad. Aurélie kiest samen met mij de outfits voor de dag en zij mag zelf de haaraccessoires uit het mandje kiezen voor haarzelf en voor Loïs. 

 

 


Favoriete haaraccessoires

De favoriete haaraccessoires van Amber en haar kleine meiden zijn alle roze of glitter haaraccessoires. "Een combinatie van deze twee vinden Aurélie en Loïs zelfs nog beter haha. Aurélie’s favoriete creatie is met ALLE haarspeldjes in haar haren. Leopard, glitter, velvet, parels: het kan zo gek nog niet. Als we thuis blijven vind ik het prima dat ze ervoor kiest om vijftien speldjes in haar haren te doen. Echter als we ergens naar toe gaan, probeer ik het enigszins te beperken haha."

 


Goede kwaliteit

Samen zijn ze erg tevreden over de producten en de kwaliteit van Your Little Miss. "Wij zijn ontzettend te spreken over de kwaliteit van de haaraccessoires. Tot nu toe is er nog niets kapot gegaan. Ik verbaas me hier eerlijk gezegd over, aangezien ze sommige items al minstens vijftig keer hebben gedragen!" Wij, van Your Little Miss, vinden het Aurélie en Loïs echt prachtig staan! Wat vind jij?

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »