De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Manouk van Nistelrooij, 15 maart 2023

A day in the life of.. Manouk

Even voorstellen..

Mijn naam is Manouk (@liefs.mamanouk), getrouwd met Koen en we hebben samen een heel lief meisje van net 2 jaar, genaamd Cato. We vinden het heerlijk om samen te tutten, dus haartjes doen hoort daar natuurlijk helemaal bij. Bij elk outfitje hoort natuurlijk weer een ander haarspeldje/haarelastiekje, want hoe fijn is het als het gewoon allemaal lekker met elkaar matcht?

 

 

Ochtendroutine

Ik ben op dit moment fulltime huismoeder en werk in de avonduren als brand ambassador voor een kledingmerk, maar over het algemeen ben ik dus altijd thuis met ons dochtertje Cato. Onze dagen beginnen op het moment dat Cato zin heeft om wakker te worden, meestal is dat rond 7:30/8:00 uur en dat vind ik een prima tijd! We starten de dag lekker rustig door samen even wakker te worden op “het grote bed”. Als we eenmaal opgefrist en aangekleed zijn, verplaatsen we onszelf naar beneden voor een ontbijtje en een koffie. Cato vraagt dan vaak of we “koffie gaan drinken”, want dat is het liefst wat ze elke dag doet haha. Als ik op de planning heb staan om boodschappen te doen, maken we vaak even een stop bij een grote winkel en kan Cato lekker spelen in het speelhoekje. 

 

Middagroutine

Ik zorg er meestal voor dat we rond de middag weer thuis zijn, zodat ons meisje na de lunch even naar bed kan. Ze kan haar middagdut nog goed gebruiken (en ik stiekem ook), dus na de lunch gaat ze even rusten en kan ik even wat opruimen in en rondom het huis. Als ze weer wakker is, eten we samen een snackje en drinken we wat. Aan het eind van de middag mag ze altijd even een filmpje kijken, zodat ik rustig kan koken. Ik vind het zelf wel zo prettig het eten klaar te hebben, zodra mijn man thuiskomt van het werk. Cato is ook altijd heel erg blij wanneer haar papa weer thuis is. Zij hebben een heel ritueel samen en dat vind ik stiekem heel erg schattig!

 

 

Avondroutine

Zodra hij thuiskomt, rent Cato op hem af en zegt ze: “Papa, andere kleertjes”. Mijn man gaat elke dag in pak naar zijn werk en zodra hij thuiskomt, kleed hij zich om. Cato gaat dan vaak mee naar boven, zodat ik het eten verder kan afmaken. Zij hebben dan de grootste lol samen en gaan “vliegen” en stoeien. Zij hebben hun 1-op-1 momentje en ik heb de rust om alles verder klaar te zetten: ideale rolverdeling! Wanneer we klaar zijn met eten, maken we Cato vrijwel meteen klaar om naar bed te gaan. Ze ligt er vaak voor 19:00 uur in (niet omdat ze dat van ons moet, maar ze trekt het gewoon niet langer). Ons avondritueel is dan ook heel kort, want Cato wil het liefst gewoon meteen liggen en slapen. Geen lange rituelen voor ons, maar eventueel in bad, pyjama aan, tandjes poetsen, even een knuffel en kus, muziekje aan en slapen.

 

Favoriete haaraccessoires

Ik ben zelf enorm fan van de kleine haarelastiekjes met strik. Ze zijn superhandig in gebruik, lekker flexibel en toch stevig. Met de fijne haartjes van de kleintjes is dit echt ideaal! En het leuke erbij vind ik dat de haren meteen voorzien zijn van een leuk strikje, aangezien deze aan het elastiekje zit. Geen gedoe met rondslingerende haarspeldjes meer haha!

 

 

 

Haarstijlen

Als we snel moeten zijn, zijn het vaak knotjes of een staartje. Deze werk ik dan af met de haarelastiekjes met strik, zodat je meteen een leuk kapsel hebt. Hebben we wat meer tijd over of hebben we wat leuks op de planning staan, besteed ik graag meer aandacht aan haar haartjes en probeer ik er iets moois van te maken. Vaak wordt het dan een vlechtje of meerdere staartjes die ik aan elkaar bevestig. Cato heeft een grote verzameling haarspeldjes waar ze uit mag kiezen en die doe ik er dan graag bij. Dat maakt het kapsel dan toch net even wat meer af in mijn ogen.

 

Leuk en goede kwaliteit

Ik ben meer dan tevreden over de haaraccessoires, alles ziet er leuk uit en alles is kwalitatief goed. De haarspeldjes en haarelastiekjes gaan niet zomaar stuk, waardoor je er lekker lang gebruik van kunt maken! Echt een aanrader als je het mij vraagt.

 

 

Liefs,

 

Manouk

Instagram: @liefs.mamanouk

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »