De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Carina van der Hoek, 11 april 2023

A day in the life of.. Carina

Even voorstellen..

Ik ben Carina van (@thehappymomstory) en mama van 2 prachtige meiden. Féline (de oudste) heeft een bos vol krullen, dus het duurde even voordat we leuke staartjes konden maken. Daarom heb ik altijd haarspeldjesin huis! Ze vindt het leuk om zelf iets uit te zoeken voor die dag. Nu ze wat langer haar heeft, maken we graag staartjes. Julia heeft nog te weinig haar helaas, maar gelukkig heb ik genoeg keuze in haarspeldjes voor als het wel kan! 

 

 

Dagelijkse routine

We starten iedere ochtend in ons bed, terwijl we even rustig wakker worden en kletsen. Daarna maken we ons klaar. Ik kleed de meiden eerst aan voordat we naar beneden gaan. We ontbijten wat en zaterdags lopen we meestal naar de markt om wat lekkers te halen voor het weekend. We gaan naar oma op de boerderij. Féline kan dan heerlijk spelen en ik drink gezellig koffie. Dit ritueel is ieder weekend eigenlijk hetzelfde. Aan het begin van de middag is het tijd om te lunchen. Julia slaapt na het eten en dan heb ik even een 1-op-1 momentje met Féline. De ene keer kijken we een film en de andere keer kleuren we een tekening of ze speelt zelf en dan heb iktijd om op te ruimen. Aan het einde van de middag maken we een ommetje buitenmet de honden en daarna duiken we de keuken in voor het avondeten. Féline vind het heel erg leuk om dan mee te helpen's Avonds gaat ze lekker in bad en daarna doen we d'r pyjama aan. Voordat ze naar bed gaat, spelen we nog even of kijken we op de bank tv

 

 

 

Favoriete haaraccessoire

De kleine haarspeldjes van het model Olivia zijn onze favoriet. Het matcht met alle kledingFéline heeft een bos krullen en als het haar droog is, borstel ik het haar niet meer. Het wordt er pluizig van. Ik vind het dan mooi om de krullen opnieuw te verstevigen en een haarspeldje erin te doen om het af te maken. Ook om ervoor te zorgen dat er geen lok voor haar ogen hangt. Is het net gewassen en is het nat? Dan vind ik de haarelastiekjes met strik van het model Loïs heel mooi! Het is dan makkelijk doorkambaar en ik kan leuke staartjes maken. 

 

 

Haarroutine

Bij Féline doe ik een beetje leave-in conditioner in haar haren na het wassen. Als het nat is, kam ik het goed door. Vervolgens doe ik er een custard in en eventueel wat zoutspray. Zo zit de krul er goed in en het haar blijft mooi glanzen! Daarna maak ik het af met een mooi haarspeldjedat ze zelf uitzoektJulia heeft nog iets te weinig haar om er wat mee te doen helaas. 

 

 

 

Ruime keuze en blijft goed zitten

De keuze is reuze bij Haarspeldjes.com! Dat is enorm fijn. Ze hebben leuke kleurtjes en de haarspeldjes blijven goed zitten

 

Liefs,

 

Carina

Instagram: @thehappymomstory

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »