De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Marissa Ros, 29 november 2022

A day in the life of.. Marissa

Even voorstellen..

Lieve allemaal! Voor ik aan mijn verhaal begin stel ik mijzelf graag even voor. Ik ben Marissa (@huisje.in.haarlem) en mama van Hailie (2 jaar). Wij wonen met ons leuke gezin in Haarlem! Ik ben bijna afgestudeerd als social worker en werk met kinderen met een beperking en ernstige gedragsproblematiek. Verder geniet ik van buiten zijn, shoppen en mijn uit de hand gelopen hobby: social media! Ik ben een bezig bijtje en zit nooit stil

 

 

Dagelijkse routine

Twee jaar geleden ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Werkelijk een droom die uit kwam. Ik voelde aan alles dat mijn eerste kindje een meisje zou zijn en stiekem had ik dit al lekker geromantiseerd: samen tutten, haren doen en spelen met poppen. Gewoon meisjesdingen doen! Nu is ze bijna twee jaar en heeft ze een lekker koppie met haar. Heerlijk! Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik geniet ook intens van onze momentjes samen. Op dinsdag heb ik altijd mamadag. Wij starten onze dag met een lekker bakje koffie en een kopje thee. Zonder koffie de dag starten zit er niet in hoor. Dit is ons momentje samen op de bank. Ze mag dan lekker een filmpje kijken en een broodje eten (geloof me: Hailie is echt een brood fan). Daarna kleed ik Hailie aan en doe ik haar haartjes! Het ligt een beetje aan onze plannen, maar ik probeer haar altijd te "versieren" met een leuke haarband of -strik. Het staat haar gewoon zo mega cute

 

 

 

Favoriete haaraccessoires

Ik ben vooral fan van de lekkere grote haarspeldjes en lieve haarbandjes! Even checken welke kleertjes ik bij haar aandoe en matchen maar. Het enige minpuntje is dat ze het soms nog niet helemaal eens is met dingen op haar hoofd, dus moet ik het soms even stiekem doen. Het blijft een peuter hè! Ik ben goed in afleiden. 

 

 

Avondroutine

Zodra we zijn aangekleed, gaan we lekker op pad. Rond 17:00 mag ik gaan koken en daarna gaan we lekker op z'n Hollands op tijd aan tafel om te eten. Ons badritueeltje is altijd na het avondeten en voor het slapen gaan. Ik vind het heerlijk om dat warme slaperige lijfje nog even te knuffelen en een boekje voor te lezen. Daarna is het tijd om naar bed te gaan! 

 

 

Voor ieder meisje wat wils 

Op dit moment zijn wij echt groot fan van de haaraccessoires van Haarspeldjes.com. De kleuren, de stoffen: er is zoveel keus en voor ieder meisje wat wils. Soms moet ik mijzelf even op de handrem zetten, want ik wil alles hebben. Ik bewaar al haar mooie haaraccessoires in haar eigen sieradendoosje. Wat wil je als meisje nog meer?! Voor nu ben ik heel dankbaar dat ik Haarspeldjes.com heb ontdekt. Ik kan niet wachten op alle nieuwe collecties die nog komen! 

 

Liefs,

 

Marissa en Hailie

Instagram: @huisje.in.haarlem

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »