De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Marit Stam, 31 januari 2023

A day in the life of.. Marit

Even voorstellen..

Wij zijn Marit (@maar.mom.meer), 33 jaar en Cato (5 jaar) en wij wonen samen met papa Bram, broertje Ted, hond Moos en onze kippen in onze eigen gebouwde woning in Almere. Ik werk twee dagen in de week in de kinderopvang en Cato gaat al 1,5 jaar met veel plezier naar de basisschool. We vinden het heel leuk om samen uitstapjes te doen, te winkelen voor ons nieuwe huis en om foto’s te maken. Cato is een echt meisje-meisje en nu al erg bezig met haar uiterlijk. Ze houdt van make-up en mooie haren! Daarom zijn wij ook fan van de haaraccessoires van Haarspeldjes.com. Lees je mee met onze ochtendroutine op een schooldag?

 

 

Ochtendroutine

Iedere doordeweekse dag gaat mijn wekker om 06.45 uur, omdat Cato naar school moet! Ze is inmiddels ruim vijf jaar, maar ik kan er nog niet aan wennen. We snoozen, knuffelen en kletsen nog even in bed wanneer haar kleine broertje Ted ons niet al eerder heeft wakker gemaakt. Tussen 07.15 uur en 07.30 uur moeten we echt opstaan. We zijn – op Ted na – allemaal geen ochtendmensen hier in huis. Ik zorg er altijd voor dat Cato zich eerst aankleed, voordat we gaan ontbijten. Haar vader pakt meestal haar tas in ’s ochtends.

 

 

Favoriete haaraccessoires

Wanneer Cato eindelijk een keuze heeft kunnen maken over wat ze die dag zal dragen, kiezen we  bijpassende haaraccessoires van Haarspeldjes.com uit. Meestal zijn we het hier direct met elkaar over eens, maar soms volgt er ook weleens een discussie. Ik wil graag dat ze haar haren vast draagt op gymdagen. Daar is Cato het natuurlijk niet altijd mee eens. We komen er altijd wel samen uit. Ik hoef maar een mooie haarspeld of haarband te laten zien wat ik in gedachten had en ze is enthousiast. Alle haaraccessoires zijn ook helemaal haar smaak, omdat ze die zelf heeft uitgekozen.

 

 

 

Favoriete haarstijl

Cato mag onder het genot van een filmpje haar ontbijt opeten en ondertussen doe ik haar haren. Ik zie haar het liefst met twee knotjes op haar hoofd met twee leuke haarspeldjes erin, maar zij kiest liever voor een hoge staart. Dit staat haar ook heel goed en ook daar kan een leuke haarspeld bij!

 

 

 

Blijven goed zitten

Om 08.15 uurvertrekken we van huis om naar school te gaan. Zodra Cato op school zit, maak ik mijn eigen ontbijt en start ik de dag met een kopje thee wanneer de baby lekker op bed ligt. Na schooltijd zitten de haarspeldjes van Your Little Miss nog zo goed in haar haren! Ik ben toch altijd een beetje bang dat ze haar mooiste haaraccessoires verliest, maar met deze haarspeldjes is dat nooit het geval!

 

 

Liefs,

 

Marit

Instagram: @maar.mom.meer

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »