De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

17 november 2017

Baby haarband

Een baby haarband laat een baby er nog liever uit zien dan dat zij al is! Wij hebben verschillende soorten baby haarbanden, gemaakt van hoge kwaliteit. De hoofbandjes zijn gemaakt van zacht en zeer rekbaar materiaal. Lees gauw verder om te zien welke baby haarbanden wij allemaal hebben!

 

 

Baby haarband

Zoals net aangegeven hebben wij diverse soorten baby haarbanden in ons assortiment. Zo hebben we baby haarbanden met strik, maar ook de newborn baby haarbandjes met strik en/ of kant, deze hoofdbanden zijn geschikt voor pasgeboren meisjes. Een iets stoerdere variant is het stoffen hoofdbandje met knoop. Wat wij ook hebben zijn de hippe nylon haarbandjes met strik of roosje. We hebben zèlfs baby bloemenhaarbanden, die zijn erg leuk voor de zonnige dagen, maar ook voor de wat minder zonnige dagen. Zo heb jij altijd jouw eigen bloemetje in huis, haha!

 

Ondanks alle verschillende soorten en maten, is er een ding dat bij alle haarbandjes overeenkomt: het zeer rekbare zachte materiaal van hoge kwaliteit. Daarbij komt dat wij altijd de laatste trends verwerken in de baby hoofdbanden. Zo loopt jouw kleine meid er altijd super trendy bij!

 

Shop nu snel een mooie baby haarband!

 

P.S. Het haarbandje van de foto is het Lichtroze Baby Haarbandje!

 

Weet je niet zeker welke maat jouw dochter nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice, hier staan de maten vermeld voor verschillende haaraccessoires. Wij bieden een goede klantenservice en een snelle levering. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7 via webwinkelkeur (over de 1.200 reviews).

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »