De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

11 december 2017

Haarband baby knoop

Knoop Baby Haarbandjes

  

Wat is er leuker dan een baby's met lieve baby haarbandjes? Vooral als ze nog zo klein zijn en weinig haar hebben zijn baby haarbandjes het beste geschikt om te dragen. Een haarband voor baby's met knoop, ook wel wrap haarband, is een echte finishing-touch voor jouw kleine meisje. We hebben ze in diverse kleuren. De haarbandjes zijn van een zacht elastisch materiaal waardoor ze goed passen. De wraphaarbanden zijn erg stijlvol en zie je veel terugkomen in de kindermode. 

 

 

Past dit toch niet helemaal bij jouw dochter? Neem dan eens een kijkje bij onze andere haarbandjes voor baby's! We hebben heel veel verschillende haarbandjes voor verschillende stylen. Denk aan een nylon baby haarbandje of baby haarbandjes met strik. 

 

 

Shop nu snel een mooi baby haarbandje met knoop!

 

 

Weet je niet zeker welke maat jouw dochter nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice, hier staan de maten vermeld voor verschillende haaraccessoires. Wij bieden een goede klantenservice en een snelle levering. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7 via webwinkelkeur (over de 1.200 reviews).

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »