De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

17 november 2017

Haarband meisje

Haarbanden voor meisjes zijn super hip èn handig. Naast dat een meisjes hoofdband een supercoole haaraccessoire is, is het ook nog eens super fijn om de lange lokken uit het gezicht te houden. Bij Haarspeldjes.com hebben wij verschillende soorten hoofdbanden voor meisjes.  Denk hierbij aan hoofdbanden met knoop, of haarbanden met strik. 

 

 

Haarband meisje

Er zijn diverse haarbanden voor meisjes bij ons verkrijgbaar. De haarbanden voor meisjes zijn opgedeeld in twee leeftijdsgroepen: haarbanden tot ongeveer 4 jaar en haarbanden tot ongeveer 8 jaar. De stoffen haarband met knoopen het setje met drie nylon haarbandjes met suede strik zijn geschikt voor meisjes tot ongeveer vier jaar. de stoffen knoopbanden en de nylon haarbandjes zijn erg hip en populair. De velvet en linnen meisjes haarbanden zijn geschikt voor meisjes tot ongeveer acht jaar. De velvet haarlinten zijn erg mooi voor feestdagen, maar ook voor gewoon. Velvet is namelijk een enorme trend onder alle leeftijden. Ook hebben we meisjes haarbanden van Meri Meriin ons assortiment!

 

  

Shop nu snel een mooie haarband voor jouw meid!

 

 

Weet je niet zeker welke maat jouw dochter nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice, hier staan de maten vermeld voor verschillende haaraccessoires. Wij bieden een goede klantenservice en een snelle levering. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7 via webwinkelkeur (over de 1.200 reviews).

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »