De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

10 november 2017

Strik baby

Strikjes bij baby's zien er altijd super lief uit! Bij Haarspeldjes.com zijn er verschillende haaraccessoires met strik voor baby's.  We hebben zachte haarbandjes met strik, die veel stretch hebben. Maar er zijn ook stevige baby haarspeldjes met strik, super handig voor de eerste lokjes!

 

 

Baby haarbandjes met strik

Wat een aanbod baby haarbandjes met strik! Zèlfs voor de allerkleinste, de newborn baby's, is er een haarbandje met strikje. Als ze nog zo klein zijn en weinig haar hebben, zijn de haarbandjes het beste geschikt om te dragen. De baby haarbandjes met strik  zijn de finishing touch van het outfitje. De kleuren worden vaak aan het seizoen en aan de modetrends aangepast. Zo is er voor elke gelegenheid een mooi haarlintje met strik. Denk hierbij aan een haarbandje voor een doop, feest, bruiloft of een verjaardag. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Baby haarspeldjes met strik

Heeft jouw dochtertje al genoeg haartjes om een speldje in te doen? Er zijn genoeg leuke klik-klak baby haarspeldjes met strikje voor de eerste lokjes! De speldjes met strik zijn extra stevig gemaakt, waardoor ze goed blijven zitten in de zachte haartjes van jouw meisje. Als jouw meisje al wat meer haar heeft hebben wij ook de alligator speldjes met strik voor baby's, bijvoorbeeld de satijnen haarclips. Een alligator speldje is vergelijkbaar met een schuifspeldje. 

 

 

Shop nu snel een mooi baby haarlintje of haarclipje met strik!

 

 

Weet je niet zeker welke maat jouw dochter nodig heeft? Neem dan even een kijkje bij de klantenservice, hier staan de maten vermeld voor verschillende haaraccessoires. Wij bieden een goede klantenservice en een snelle levering. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.7 via webwinkelkeur (over de 1.200 reviews).

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »