De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Andrea van der Meer, 2 november 2021

A day in the life of.. Andrea

Even voorstellen..

Hallo! Ik ben Andrea (@andrea.vd.meer) en trotse mama van Féline (3) en Loua (1). Ik ben getrouwd met Robert (met wie ik al 16 jaar samen ben) en we wonen samen in Alphen aan den Rijn waar we een aantal jaar geleden een prachtig energieneutraal huis kochten midden in het centrum. Ik werk fulltime als ZZP’er en heb voor verschillende bedrijven gewerkt. Naast mijn werk als interimmer run ik samen met mijn moeder en mijn man het bedrijf Félou Family Houses. Wij maken en verkopen alles voor poppenhuizen.

 

 

Dagelijkse routine

De meiden zijn échte vroege vogels. Iedere ochtend zijn ze tussen 06.00 uur en 06.30 uur wakker en dan begint de dag. Féline eet het liefste kaiserbroodjes dus vaak bak ik die in de ochtend samen met haar af. Omdat we altijd vroeg op zijn, hebben we daar alle tijd voor. We ontbijten altijd gezellig met zijn allen aan tafel en daarna brengt mijn man de kinderen naar de opvang of opa en oma en vertrek ik naar mijn werk. Het ophalen van de meiden wisselen we af en de avond brengen we door met koken, eten en gezamelijk de dag doornemen. Daarna in bad, een boekje lezen en het bedritueel.

 

 

Haarroutine

De meiden hebben allebei totáál verschillend haar; Féline heeft heel zacht, stijl haar en is donkerblond en Loua is een donkere krullenbol. Bij Féline duurde het twee jaar voordat ze haartjes kreeg. Ze was een hele blonde, kale baby en ik telde de dagen tot ik er speldjes in kon doen. Vanaf het moment dat ik wist dat ik een meisje kreeg, had ik al een heel arsenaal aan haarspeldjes, -bandjes en -elastiekjes maar die bleven drie jaar in de kast voor ik er écht wat mee kon. Toen Loua geboren werd, was het eerste wat de gynacealoog zei: wow, haar.. heeel veel haar. Haha, ik kon mijn geluk niet op! Ik vind het heerlijk om te tutten met de meiden en neem ook elke ochtend de tijd voor. Ze gaan bij mij eigenlijk nooit zonder iets in hun haar de deur uit. Féline heeft inmiddels ook een mening over wat ze met haar haren wil en kiest wat ze wil dragen. Onze collectie haaraccessoires van Haarspeldjes.com is enorm en heel divers. Zó leuk dat ze steeds wat anders kiest.Ze laat ze vaak trots zien aan de juf als ze binnenkomt op de groep.

 

 

 

Favoriete haaraccessoire

Féline kiest altijd een haaraccessoire in dezelfde kleur als haar outfit. We hebben inmiddels zo’n grote collectie van Haarspeldjes.com dat dé kleur er altijd tussen zit. Meestal kiest ze één van de grote haarspeldjes (want ik ben al groot, toch mam?!) of een haarelastiek met strik of pompom. Bij Loua doe ik meestal een haarspeld(je). Een favoriet vind ik heel moeilijk te kiezen; zoveel leuks! Meestal ga ik voor één van de modellen: Olivia, Romy, Zoë of Ivy.

 

 

 

Goede kwaliteit

De extra stevige klik-klak speldjes en de alligatorspeldjes blijven perfect zitten en glijden niet uit. Dat vind ik zó ideaal. Zelfs bij onze kleine stuiterbal. Ik vind het leuk om af te wisselen hoe de meiden hun haar dragen: een staart, een keer ingevlochten of half los. Funny fact: m’n man is inmiddels ook heel handig met de haren van de meiden en ik vind het altijd leuk om te zien wat hij er voor creatiefs van maakt. We vinden het allebei een feestje om te doen.

 

 

Liefs,

Andrea

Instagram: @andrea.vd.meer

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »