Exclusieve deal: Gratis verzending + 25% korting op al uw bestellingen! Kortingscode: 25DISCOUNT

Exclusieve deal: Gratis verzending + 25% korting op al uw bestellingen! Kortingscode: 25DISCOUNT
9.5 score, 14.145 beoordelingen
Geen producten gevonden...

A day in the life of.. Carmen

A day in the life of.. Carmen

Elke maand nemen wij jou een dagje mee in het leven van een influencer. Dit keer is de beurt aan Carmen.

Even voorstellen..

Hi! Mijn naam is Carmen (@carmenreijinga), 28 jaar en moeder van 3 kinderen: Shay (6), Alessio (4) en Loua (2). Een drukke boel thuis, maar heel gezellig! We wonen in de Zaanstreek en hier werk ik vanuit mijn achtertuin in een salon als wimper- en wenkbrauwstylist! Ik vind het altijd leuk om mijn meiden hun haren leuk te maken. Voordat ik Shay kreeg, had ik een Pinterest-bord vol met hairdo inspiratie haha. Nu met de haaraccessoires van Your Little Miss zitten we helemaal gebakken.

 

 

De oudste: Shay

Toen ik zwanger was van de eerste en te horen kreeg dat het een meisje zou zijn, hoopte ik 1 ding: word aub geboren mét haar. Ik kon me al zo verheugen op het doen van haar haartjes. Ik had in haar kast een kledinghanger met van die haakjes. Ken je die? Volgens mij bedoeld voor riemen en stropdassen, maar bij ons hing de hanger VOL met haarbandjes. Gelukkig werd ze (zoals ik hoopte) geboren met een bos haar. Ik deed altijd als we op visite gingen of een uitje hadden een leuk haarbandje om haar hoofdje of een haarspeldje in haar haren. Inmiddels is Shay alweer 6,5 jaar oud en had ze tot op vorige week nog haar tot over haar billen. We hebben haar haren nooit laten knippen tot nu! Het is nog steeds lang, want het hangt nu op de helft van haar rug. Even wennen, maar het staat haar super goed! 

 

 

De jongste: Loua

Loua (mijn jongste van 2) heeft krullen! Twee meiden met verschillende haarstructuren. Loua moest niets weten van haarbandjes, haarelastiekjes of haarspeldjes. Ze trok alles uit en beet de haarspeldjes kapot of ze pulkte de stof eraf. Inmiddels is dat anders en vindt ze haarspeldjes met strikjes erg leuk. Ze vindt het ook leuk om hetzelfde in haar haren te hebben als Shay. Hierbij komen de haarspeldjes en haarbandjes van Haarspeldjes.com natuurlijk goed van pas.

 

 

Favorieten 

Mijn persoonlijke favorieten zijn de haarspeldjes met strik van het model "Tess" en "June". Je kunt eenvoudig een vlecht, staart of knot pimpen door een haarspeldje onderin of bovenin vast te spelden. Ook een plukje haar opzij schuiven werkt perfect met het haarspeldje. 

 

 

Haarroutine

Doordeweeks heb ik vrij weinig tijd om de meiden hun haar uitgebreid te doen. Drie kids op school krijgen om 08.30 uur is me nogal een opgave, dus dan nemen we allemaal genoegen met een staart of knot. Een haarspeldje erbij is meteen een leuke toevoeging op alleen een ‘saaie’ staart! In het weekend of op dagen dat ik wat meer tijd heb, vind ik het leuk om wat langer met hun haar bezig te zijn. Denk aan zigzagscheidingen of invlechten. Haarglitters hebben we ook altijd in huis voor als we bijvoorbeeld verjaardagen of feestjes hebben en natuurlijk voor de feestdagen

 


Voor ieder wat wils

Ik heb enkele haaraccessoires mogen ontvangen van Haarspeldjes.com en ik heb in deze blog een paar leuke haarstijlen gemaakt die hier regelmatig voorkomen. Wie weet haal je er wat inspiratie uit! Haarspeldjes.com heeft (vind ik) voor ieder wat wils. Zelfs voor korte babyhaartjes!

 

 

Liefs,

 

Carmen

Instagram: @carmenreijinga

 

Dagelijkse verzending

NL levertijd 1-2 werkdagen (kortingsacties uitgezonderd) BE zie verzenden & retourneren

Lage verzendkosten

€2,49 binnen Nederland en €2,50 voor België. Geen verzendkosten boven €20,- bestelwaarde.

Veilig betalen

Uw betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »