De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Daniëlle Wagenaar, 21 februari 2022

A day in the life of.. Daniëlle W

Even voorstellen..

Hi! Mijn naam is Daniëlle (@daan.maelou), 30 jaar en trotse moedervantwee kinderen: Maela (4) en Louva (bijna 1). Ik ben verloofd met Nick (met wie ik al 13 jaar samen ben) en wij wonen in Zoetermeer waar we een aantal jaar geleden een nieuwbouwhuis hebben gekocht. Momenteel ben ik fulltime mama. Heerlijk! Ik heb kort geleden mijn baan opgezegd, omdat ik op zoek ben naar iets dat echt bij mij past. Het is tot nu toe de beste keuze geweest die ik heb kunnen maken, want wat is het bijzonder om veel bij mijn dochters te kunnen zijn en te zien hoe ze zich elke dag weer verder ontwikkelen en groeien. De tijd vliegt voorbij! Voor je het weet zijn ze groot en slaan ze hun vleugels uit.

 

 

Dagelijkse routine

Samen met Maela leg ik ’s avonds al haar outfit klaar. Dit scheelt ’s ochtends een discussie, want ze is hierdoor veel sneller aangekleed. Win-win! Ze zoekt zelf bij haar outfit bijpassende haaraccessoires uit. Inmiddels hebben we een hele bak vol, dus je snapt vast dat dit ook wat tijd in beslag neemt!

 

In de ochtend heb ik zo’n geluk met mijn toekomstige man, want hij is meer een ochtendmens dan ik... Hij staat binnen no-time naast zijn bed. Ik heb daar toch wel íets meer tijd voor nodig. Hij maakt de lunchtrommel van Maela en ook onze ontbijtjes klaar. Ondertussen heb ik tijd om de meiden en mijzelf aan te kleden. Wanneer ik met Maela klaar ben, gaat ze naar de kastenkamer. Hier gaat ze zitten op een krukje, zodat ik haar haren kan doen. Uiteraard met de haaraccessoires die ze die avond ervoor heeft uitgekozen.

 

 

 

Haarroutine

Op woensdag heeft Maela een halve dag school. Ze draagt dan haar haren het liefst los met een diadeem. Dat vind ze zo ontzettend leuk en ik moet zeggen dat het haar ook echt heel leuk staat. Op de wat langere dagen steek ik haar haren soms helemaal op of ze krijgt een half knotje, staartje of vlechtje met een mooiescrunchie of haarstrik. Het is altijd een feestje als ze helemaal gedressed beneden komt. Onderaan de trap wordt ze al toegezongen: "Daar komt de prinses, daar komt de prinsesss”! Hahaha.

 

Louva heeft nog niet zoveel haar, dus daar kan ik nog niet zo heel veel meer mee dan een heel klein haarspeldje of haarbandje. Met Maela kan ik heerlijk lang tutten. Ze slaapt vaak met een vlecht in haar haren, zodat ze ’s ochtends geen klitten heeft. Ze mag zelf kiezen wat ik met haar haren ga doen.

 

 

 

Favoriete haaraccessoire

De haaraccessoires die ik onwijs leuk vind staan bij Maela zijn van de modellen "Pippa", "Olivia", "Luna", "Lexi" en "Fay". Een pluk opzij werkt perfect met een haarspeldje, waardoor de kortere haartjes niet uit haar staart/knotje glijden. Dat vind ik ideaal! De haarspeldjes die ik voor Maela heb, heb ik ook in een mini variant voor Louva. In het weekend als we wat meer tijd hebben, maak ik er met liefde extra werk van. Ik vind het heel leuk als ze beiden hetzelfde haarspeldje dragen. Te schattig! De haarspeldjes maken het áf bij de outfit die ze aan hebben!

 

Zelf draagik stiekem ook haaraccessoires van Haarspeldjes.com. Vooral de haaraccessoires van de modellen "Daisy" en "Charlie" zijn mijn favorieten.

 

 

 

Goede kwaliteit

Sinds dat Maela 1,5jaar is ben ik al reuze fan van Haarspeldjes.com en die haarspeldjes heb ik dus nog steeds liggen. De haarspeldjes en -elastieken zijn echt van goede kwaliteit en gaan dus heel lang mee. Je hebt heel veel keuze en de prijs is ook erg fijn.

 

 

Liefs,

 

Daniëlle

Instagram: @daan.maelou

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »