De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Daniëlle Koning, 8 juli 2021

A day in the life of.. Daniëlle

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Daniëlle (familiekoning), 32 jaar en trotse mama van drie kindjes! Wie had dat gedacht? Drie kinderen! Vroeger had ik altijd voor ogen dat ik mijzelf zag rondlopen met twee kinderen. Zes jaar geleden werd onze prachtige zoon Damiën geboren. Onze wereld stond op zijn kop! Ineens ben je mama en is alles nieuw en onzeker! Al snel wilde ik graag een tweede kindje om het gezin compleet te maken en twee jaar later werd onze zoon Jax geboren. Het voelde nog niet compleet. Misschien vond ik het ook gewoon moeilijk dat ik nooit mama zou worden van een dochter. Wij gingen ervoor! En tijdens de 18 weken echo kwam mijn droom uit! Wij kregen een dochter! Wauw! Haarstrikjes, haarbandjes en veel roze! Zoë is 7 mei dit jaar geboren en nu voelt ons gezin compleet! Ik werk momenteel drie dagen per week in de beautybranche en doe dit al bijna 12 jaar met veel plezier. Daarnaast ben ik een ondernemer en ben ik druk bezig met mijn kledinglijn.

 

 

Dagelijkse routine

Onze ochtenden beginnen nogal hectisch met een gezin van vijf. Mijn partner zorgt voor de broodtrommels, het fruit en zorgt dat alles in huis klaar staat voordat hij de jongens naar school brengt. Eerst geefik ons dochtertjeflesvoeding en daarna zoek ik de kleertjes uit voor de jongens. Dan kom ik beneden en krijg ik een paar heerlijke ochtendknuffels en kusjes van mijn kleine mannen. Ik kleed ik ze aan en doe hun haar in model. Het is 08:10 uur en tijd om te vertrekken naar school! Nu in mijn verlof heb ik alle tijd met Zoë en gaan we vaak samen even op pad voor een wandeling! Om 14:00 uur haal ik de jongens weer op en eerlijk? De tijd vliegt in de ochtend. Als ik de jongens uit school heb gehaald, drinken we wat en doen we een spelletje. Daarna sluiten we de dag af met een heerlijke maaltijd en douche ik ze nog even voordat ze gaan slapen. In de avond doen we de beentjes omhoog en hebben wij tijd voor elkaar!

 

 

Favoriete haaraccessoire

Mijn favoriete haaraccessoires zijn op dit moment echt de velvet haarbandjes. Ze blijven mooi zitten op het kleine hoofdje van Zoë. Ik kan niet wachten tot ze wat meer haar heeft en ik de haarspeldjeskan gebruiken. Het zal haar geweldig staan. Er gaat een wereld voor mij open nu ik een dochter op de wereld heb gezet!

 

 

Matchy, matchy

Zelf houden wij van mooie oudroze tinten om te matchen met Zoë. Deze kleuren passen ook het mooiste bij haar. Wij matchen de haarbandjes dan ook echt met het outfitjedat ze op dat moment draagt. De haaraccessoires van Haarspeldjes.com mogen zeker niet ontbreken in de kledingkast van Zoë. Het ligt er vol van en we hebben elke dag weer een nieuwe keus uit de haaraccessoires om haar outfit te matchen!

 

 

Veel liefs,

 

Daniëlle

Instagram: @familiekoning

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »