De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Eline Bylemans, 1 november 2022

A day in the life of.. Eline

Even voorstellen..

Hi, ik ben Eline (@littleleonie_), 32 jaar en vorige zomer getrouwd met Tom. Samen wonen wij in de provincie Antwerpen in België. In het dagelijks leven ben ik leerkracht Frans in het middelbaar onderwijs en daarnaast ben ik mama van lieve Léonie die ondertussen al 5 jaar geworden is en al wel een pittig parcours heeft afgelegd in haar eerste levensmaanden. Wij zijn supertrots op haar en kijken nu allemaal in volle spanning uit naar haar babyzusje die er binnenkort hopelijk gezond en wel aankomt

 

 

Dagelijkse routine

In het dagelijkse leven ben ik leerkracht Frans en daarom begint onze dag - net zoals bij de meeste gezinnen vermoed ik - in de ochtendrush om Léonie veilig én op tijd op school te brengen. Meestal lukt dit wel goed. 's Avonds proberen we nog even iets leuks te doen samen, zoals kleuren, een boekje lezen of wat TV kijken nadat we hebben gegeten. Ondertussen ben ik 34 weken zwanger van een babyzusje voor Léonie en ben ik al een tijdje thuis van het werk, omdat ik in het verleden pre-eclampsie heb gehad en Léonie ook nog eens 2 maanden te vroeg geboren werd. Gelukkig gaat nu allesmomenteel nog goed, rust ik veel en kijken we erg uit naar een nieuw klein meisje in huis.

 

 

 

Favoriete haaraccessoire

Ik vind het heel erg moeilijk kiezen tussen alle mooie haaraccessoires van Haarspeldjes.com, omdat er zoveel keuze is: van haarelastiekjes tot haarbandjes, haarspeldjes en haarstrikken. Ik ben zelf heel groot fan van alles wat een strikje heeft, dus dat is waarschijnlijk toch mijn favoriet

 

 

Haarroutine

Wat Léonie in haar haren draagt, hangt er vanaf hoe ze haar haren die dag draagt. Ze wil haar haren zelf graag los, maar dat vind ik niet altijd handig voor haar als ze naar school moet. Dan doe ik ze meestal met een haarelastiekje vast en doe ik er vooraan een leuk haarspeldje in. Léonie kiest zelf de kleur: 'Het moet wel bij mijn kleren passen hé, mama... Dat belooft'. Als haar haartjes los zijn, kies ik meestal voor een leuke diadeem en dan het liefst met een strik.

 

 

Groot fan

Ik ben heel groot fan van het ruime aanbod van Haarspeldjes.com. Er is voor elk wat wils.

 

 

 

Liefs,

 

Eline

Instagram: @littleleonie_

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »