De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Esther Boeren, 21 april 2021

A day in the life of.. Esther

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Esther (@esstherb), 33 jaar, influencer en moeder van twee dochters: Vajènn (4 jaar) en Summer (1 maand). Wij wonen in Roosendaal (Noord-Brabant) en ik ben vier dagen per week werkzaam als intern begeleider op het voortgezet speciaal onderwijs. Op dit moment heb ik zwangerschapsverlof en geniet ik even extra hard van mijn twee meiden. Verder hou ik van het vastleggen van mooie momenten en is reizen mijn grote passie, oftewel herinneringen maken! Ik neem jullie in deze blog mee met ons ochtendritueel.

 

 

Ochtendritueel

Om 7.00 uur gaat de wekker. Ik stap uit bed, maak beneden de lunchtrommel en een ontbijtje voor Vajènn klaar en pak haar schooltas in. Wanneer ik terug naar boven loop, pak ik in Vajènn haar kamer schone kleding en hierna wek ik Vajènn. Vajènn is niet de beste slaper en eindigt vaak halverwege de nacht bij ons in bed, dus de meeste ochtenden maak ik haar dan ook wakker op onze kamer. Zo ook deze ochtend. Sinds kort is Vajènn grote zus en wordt er iets meer zelfstandigheid van haar verwacht dan voorheen, maar gelukkig kan ze dit prima aan. Vajènn krijgt de taak om haarzelf aan te kleden en te ontbijten. Dit doen we bij ons op bed met de televisie aan, waardoor ik ondertussen ruimte heb om haar kleine zusje Summer een schone pamper om te doen, schone kleren aan te trekken en de borst te geven. 

 

 

 

Tijd om klaar te maken

De tijd tikt voorbij en wanneer Summer voldaan is, is het mijn beurt om mijzelf klaar te maken. Waar de meeste eerst zichzelf klaarmaken is dit bij mij dus in de omgekeerde volgorde! ;) Terwijl ik mijzelf aan het klaarmaken ben, wast Vajènn haar gezicht en poetst ze haar tanden. Als laatste moeten alleen haar haren nog worden gedaan. 

 

 

Favoriete haaraccessoire

Ik spuit Vajènn haar haren altijd in met serum om zo eventuele klitten eruit te krijgen en zodat haar haren er gewoon fris uit zien en ruiken. Met haar 4 jaar heeft Vajènn inmiddels ook een eigen smaak en weet ze mij goed te vertellen hoe ze haar haren wil en wat er in haar haren moet. Waar Vajènn gek is op enorme haarstrikken met het liefst vrolijke printjes, hou ik van natuurtinten en erg basic. Gelukkig hebben de haaraccessoires van Haarspeldjes.com genoeg keuze waardoor er voor ieder wat wils is.

 

 

 

Outfitkeuze = keuze haaraccessoire

Afhankelijk van Vajènn haar outfit en haar kapsel wordt besloten wat er in haar haren gaat:

  1. Bij losse haren gaan we vaak voor een diadeem. 
  2. Bij een paardenstaart gaan we voor een scrunchie of een grote haarstrik.
  3. Bij een knotje gaan we voor een scrunchie. 
  4. Wanneer we de bovenkant bij elkaar binden en de onderkant los laten, doen we vaak een haarspeldje met strik in de haren. 

 

  

 

Ready for the day

Wanneer Vajènn haar haren zijn gedaan, is het tijd om haar jas aan te trekken en richting school te gaan. When your hair is on point, you can handle anything! 

 

 

Liefs,

Esther 

 

Instagram: @esstherb

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »