De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Hanne Demeulenaere, 22 september 2021

A day in the life of.. Hanne

Even voorstellen..

Hallo! Ik ben Hanne (hanne_dem), momfluencer en trotse mama van Elias (8) en Juliette (4). Een koningswens … iets waar ik als kind altijd van droomde! Wij wonen in België; dichtbij de Belgische Kust. Hier spenderen wij dan ook héél veel van onze vrije tijd. Ik werk als bediende, maar op woensdag ben ik altijd vrij. Woensdag is mama-dag! Ik geniet er zo erg van om de kindjes die dag van school te halen en om extra tijd voor hen te hebben tijdens een drukke werkweek.

 

Dagelijkse routine

Ik heb geluk dat mijn man een vroege vogel is! Hij maakt de lunchtrommels en onze ontbijtjes klaar tegen dat onze wekker rond 6u45 afgaat. Ik ben zelfnogal fan van de snooze-functie waardoor ik vaak pas iets na 7u uit mijn bed rol… Dan moeten we wel snel met de ‘ochtendrush’ beginnen. Eerst maak ik de kindjes klaar en daarna trek ik snel de badkamer in. Daarna nog een familiemoment rond de eettafel en rond 8u10 vertrekken we met de auto naar school/werk. ’s Avonds zijn wij vaak pas na 17u30 thuis en beginnen we meteen met de ‘avondrush’. Daarbij komen ook nog de hobby’s van Elias en het huiswerk. Dus je kan wel geloven dat ik de dagen aftel tot het woensdag of weekend is!

 

Haarroutine

Juliette is een krullenbol! Geen idee van wie ze dat heeft… Hoe ouder ze wordt, hoe meer haar haar begint te krullen. Stiekem had ik nog een beetje hoop dat ze wat golvend haar zou krijgen, maar neen ze is een volle krullenbol ondertussen. Haar haar vind ik persoonlijk het mooist als het net is gewassen. Dan heeft ze echt mooie krullen. Op andere dagen sprayen we haar haar een beetje nat met eenlekker geurende haarspray en masseren we een krullencreme in haar haar. Afwerken doen we altijd met de haarspeldjesof haarstrikken van Haarspeldjes.com. Tegenwoordig wil ze ook zelf haar haaraccessoireuitkiezen.

 

 

Favoriete haaraccessoire

Ik vind het vooral héél belangrijk dat haar haaraccessoire past bij haar outfit. Gelukkig is er super veel keuze bij Haarspeldjes.com. Hierdoor hebben we nooit het probleem dat we geen matching haaraccessoire hebben. De haarstrikken en haarspeldjes zijn een lifesaver en zijn onze favoriete haaraccessoires voor onze krullenbol. Zo maken we haar wilde haartjes extra mooi met een prachtig haarspeldje en houden we mooi haar haar uit haar oogjes.

 

 

Ruime keuze en goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn oprecht fan van Haarspeldjes.com! De kwaliteit is prima, want de speldjes gaan zelden kapot. De keuze is enorm en de prijs valt héél goed mee. Hierdoor hebben wij ondertussen al een hele mooie collectie!

 

Liefs,

Hanne

Instagram: @hanne_dem

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »