De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Hilke Zuithof, 24 februari 2021

A day in the life of.. Hilke

Even voorstellen..

Hi! Ik ben Hilke (@hilke_byhilke), 27 jaar, ondernemer,influencer en moeder van een dochtertje:Candice Khloé (1 jaar). Door Haarspeldjes.com ben ik gevraagd een blog te schrijven en daarin een ‘kijkje in ons leven’ te geven. Mijn leven is behoorlijk veranderd sinds de komst van ons dochtertje Candice. Mijn leven bestond eerder vooral uit ondernemen en heel veel werken, maar ook heel veel plezier maken. Daar is nu fulltime de zorg voor ons kleine meisje bijgekomen. Mijn leven stond op z’n kop, maar wat is dit genieten! Moeder zijn is het allermooiste wat mij is overkomen.

 

Ochtendritueel

‘s Morgens zorg ik eerst voor ons dochtertje. Het bekende ochtendritueel:wassen, kleertjes aan en natuurlijk niet te vergeten haar haartjes netjes maken. We ontbijten vervolgens met ons gezinnetje. Regelmatig gaat Candice mee naar onze winkel of ik breng haar naar opa en oma. Voor nu maken wij nog niet gebruik van een opvang, omdat we samen onze werktijden flexibel kunnen indelen. Voor Candice nemen we altijd veel speelgoed mee naar de winkel en ze heeft een aparte speelruimte. Op de dagen dat ze naar opa en oma gaat, is het hoogtepunt van de dag om haar op te halen!

 

 

Work, work, work

Op mijn werkdagen houd ik mij veel bezig met het inkopen van kledingcollecties, maar ook met het adviseren van klanten in de winkel, pakketjes inpakken en socialmedia-accounts beheren. Mijn werk is super afwisselend en dat maakt het zo leuk! Ook zijn we voor ons werk regelmatig een aantal dagen naar Italië, Turkije en Frankrijk voor het inkopen van onze collecties. Dit zijn de leukste tripjes van ons werk, maar tegelijkertijd nu als moeder ook de moeilijkste.

 

Vrije tijd

In onze vrije tijd genieten we optimaal van ons gezin en vinden we het erg belangrijk om leuke dingen te doen.

 

Favoriete haaraccessoire

Ons dochtertje Candice is nu 15 maanden en haar haartjes beginnen nu eindelijk te groeien. Dit heeft even geduurd, maar hopelijk krijgt ze snel een volle bos! Candice kan nu net een staartje in en mijn favoriete haaraccessoire van Haarspeldjes.com zijn de setjes met 4 kleine elastiekjes. Ze zijn lekker zacht voor de haartjes, klein en zeer rekbaar.

 

 

Matchy, matchy

Ik vind het super leuk om bij Candice een staartje te maken en een klein haarspeldje in te doen. Mijn partner Don is een echte meisjes-papa en gaat nooit de deur uit zonder de haartjes van onze dochter te doen. Don vindt het dus ook belangrijk om een goede voorraad haarspeldjes in huis te hebben. De haaraccessoires van Haarspeldjes.comblijven goed zitten en zijn verkrijgbaar in erg veel kleuren en prints. Ik vind er altijd matchende haaraccessoires bij haar kledingsetjes en ze blijven super goed zitten in haar babyhaartjes.

 

 

Veel liefs,

Hilke

 

Instagram: @hilke_byhilke

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »