De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden
SALE
0
De beste kwaliteit
De beste service
Voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Door Judith Keijsers, 1 september 2020

A day in the life of.. Judith

Laat ik mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Judith (aka @judith.keijsers) en ik ben mama van twee hele lieve kindjes: dochter Macey van 2 jaar en zoontje Noah van 4 maanden. In het dagelijks leven ben ik blogger en zal het je niet verbazen dat ik dol ben op schrijven. Ik vind het fijn om anderen te inspireren en te helpen.

 

Our daily life

Ten eerste zijn we gezegend met twee héél goed slapende kindjes. Ze worden iedere ochtend ongeveer tussen 08:00 uur en 08:30 uur wakker (op een goede dag dan hé). Ik zorg meestal dat ik eerst mezelf een beetje opfris én heel belangrijk: wat eet, want met twee kids schiet het er nog wel eens bij in. Daarna haal ik Macey uit bed en zorg dat ik haar was en aankleed. Ondertussen kiezen we welke haaraccessoires we indoen vandaag. Super handig, want ik heb al haar haaraccessoires bij elkaar in een mandje gelegd.

 

 

Routine

Daarna is Noah aan de beurt. Ik zorg dat ik hem was, aankleed en de fles geef. Vervolgens is het tijd voor een boterham voor Macey en dan zijn we klaar om de dag te beginnen. De ene dag blijven we thuis en de andere dag gaan we een ochtend of middag wat leuks doen. Zo ziet onze gemiddelde dag eruit.

 

Mijn favoriete haaraccessoires

Ik heb héél veel favoriete haaraccessoires van Haarspeldjes.com en ik kan bijna niet kiezen. Macey heeft héél fijn haar, dus dan vind ik de kleine haarspeldjes het fijnst om in te doen. Mijn favoriet zijn toch wel de pompom elastiekjes: ME-GA cute! De haarstrikken met elastiek vind ik ook zo ontzettend leuk. Ik heb ze in een lichtroze en donkerroze kleur. Ik kan niet wachten om ze bij Macey in te doen als ze wat langer haar heeft! 

 

 

Hairdo Macey

Voor het perfecte kapsel van Macey spray ik altijd water in haar haren en kam ik het goed door. Soms gebruik ik ook haargel, zodat het lekker ruikt en de haaraccessoires goed blijven zitten. We maken dagelijks echt met veel plezier gebruik van de haaraccessoires van Haarspeldjes.com. Ze blijven mooi en gaan niet kapot. Dat vind ik héél belangrijk, want je wilt er natuurlijk lang plezier van hebben! Wij, van Your Little Miss, vinden alle haaraccessoires Macey echt prachtig staan! Wat vind jij?

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »